Nέα σύμβαση για τη βελτίωση της οδοποιίας στον Δήμο Σιντικής

Τη Δευτέρα 26 Ιουνίου, ο δήμαρχος Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης και ο ανάδοχος του έργου Άγγελος Ταΐρης υπέγραψαν τη σύμβαση του έργου «Βελτίωση Οδικής Ασφάλειας Ενδοδημοτικής Οδοποιίας Δήμου Σιντικής».

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στις 600.000€ και χρηματοδοτείται από πιστώσεις ΠΔΕ του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών. Η σύμβαση προβλέπει διάστρωση δρόμων με άσφαλτο σε Σιδηρόκαστρο, Βαμβακόφυτο, Νέο Πετρίτσι, Άνω Πορόια, Κάτω Πορόια, Ροδόπολη, Παραπόταμος, Πλατανάκια και Καστανούσα.

Μετά την υπογραφή της σύμβασης ο δήμαρχος Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης δήλωσε: «Προχωρούμε άμεσα στην ασφαλτόστρωση και άλλων σημείων της ενδοδημοτικής οδοποιίας του Δήμου Σιντικής. Πρόκειται για χρηματοδότηση του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, για αυτό και ευχαριστούμε τον μέχρι πρότινος Υπουργό Κώστα Καραμανλή Θα ακολουθήσει σύντομα ακόμη μία εργολαβία, προκειμένου να γίνουν παρεμβάσεις και σε άλλα σημεία του Δήμου μας. Προχωράμε!».

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα