19ο Πανελλήνιο Συνέδριο Σκυροδέματος: Παράταση υποβολής επιστημονικών ανακοινώσεων

Μετά από παράκληση πολλών μηχανικών η Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου παρατείνει την ημερομηνία υποβολής επιστημονικών ανακοινώσεων έως τις 30 Ιουλίου 2024.

Πληροφορούνται οι μηχανικοί που σχεδιάζουν να συμμετέχουν στο Συνέδριο είτε για παρακολούθηση είτε για την παρουσίαση ανακοίνωσης, ότι η τιμή των 250 Ευρώ (με ΦΠΑ) για την έγκαιρη εγγραφή, ισχύει έως τις 8 Σεπτεμβρίου. Μετά την ημερομηνία αυτή το κόστος εγγραφής είναι 300 Ευρώ (με ΦΠΑ). Το κόστος εγγραφής εντάσσεται στα επαγγελματικά έξοδα. Παρακαλούνται οι συνάδελφοι ιδιώτες μηχανικοί ή μηχανικοί του δημοσίου να προϋπολογίσουν την παραπάνω δαπάνη εγκαίρως ή να λάβουν έγκριση από την υπηρεσία τους για την δαπάνη αυτή εγκαίρως αντίστοιχα, προκειμένου να έχουν την σχετική έκπτωση. Στο κόστος εγγραφής περιλαμβάνονται:

  • Παρακολούθηση Επιστημονικών Συνεδριάσεων και Διαλέξεων προσκεκλημένων ομιλητών
  • Συνεδριακό Υλικό
  • Πιστοποιητικό Συμμετοχής
  • Διαλείμματα Δικτύωσης και Καφέ
  • Ελαφριά Γεύματα Δικτύωσης
  • Δεξίωση Υποδοχής

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης του συνεδρίου ανακοινώνεται από την Οργανωτική Επιτροπή ότι το απόγευμα του Σαββάτου 9 Νοεμβρίου θα γίνουν τιμητικές συνεδρίες στη μνήμη των διακεκριμένων καθηγητών Ιωάννη Τέγου και Γεωργίου Μάνου καθώς επίσης και του διακεκριμένου μελετητή μηχανικού Δρ Σταμάτη Σταθόπουλου. Η είσοδος σε αυτές τις συνεδρίες θα είναι ελεύθερη.

 Ακολουθήστε το gobhma.gr στο Google News για να έχετε έγκαιρη & έγκυρη τεχνική ενημέρωση
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter
Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα