194.187€ για το έργο «Αποτροπή απόθεσης φερτών υλικών πλημυρών στο οδικό δίκτυο Λέσβου»

Ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης  υπέγραψε σήμερα παρουσία του προέδρου της Κοινότητας Αργένου Βασίλη Τερζή και του πρόεδρου της Κοινότητας Μήθυμνας Θανάση Ανδριώτη την σύμβαση του έργου: «Αποτροπή απόθεσης φερτών υλικών πλημυρών στο οδικό δίκτυο Λέσβου», προϋπολογισμού 194.187€.

Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν επίσης ήταν η εξέλιξη των διαδικασιών  για το έργο της ανακατασκευής του δρόμου Σκάλας Συκαμιάς – Εφταλούς καθώς επίσης και η διαμόρφωση της παραλίας της Μήθυμνας η οποία έχει ενταχθεί στο Τεχνικό Πρόγραμμα της Περιφέρειας.

Αμέσως μετά την συνάντηση ο περιφερειάρχης δήλωσε: «Υπέγραψα την σύμβαση για ένα ακόμη έργο ζωτικής σημασίας για τους κατοίκους της περιφέρειας της Λέσβου. Παράλληλα είχαμε την ευκαιρία με τους δύο Προέδρους να συζητήσουμε για ζητήματα της περιοχής τους και να τους ενημερώσω  για την πορεία των έργων συνολικά που δρομολογούνται στην ευρύτερη περιοχή τους. Η συνεργασία με τους Προέδρους των Κοινοτήτων είναι και χρήσιμη και απαραίτητη γιατί γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα τις ανάγκες των κατοίκων και ως Περιφερειακή Αρχή έτσι πορευόμαστε και θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε και στην επόμενη θητεία μας».

Από την πλευρά τους οι πρόεδροι των Κοινοτήτων έκαναν την παρακάτω κοινή δήλωση: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε για μια ακόμη φορά τον Περιφερειάρχη για την έμπρακτη στήριξη των χωριών μας και τις προσπάθειες που καταβάλλει να ικανοποιήσει τα αιτήματα μας. Το γραφείο του είναι πάντα ανοικτό και είμαστε σε συνεχή επικοινωνία. Τα έργα που δρομολογούνται και γίνονται είναι μεγάλης σημασίας για τους κατοίκους, έχουν αναπτυξιακό χαρακτήρα και θα αναμορφώσουν την ευρύτερη περιοχή».

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους και Περιφέρειες στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα