ΤΕΕ: Οδηγία για τα ψηφιακά συστήματα οικοδομικών αδειών και αυθαίρετων

Οδηγία προς τους μηχανικούς εξέδωσε το ΤΕΕ, να αποφεύγουν τις ώρες αιχμής, στο διάστημα 10:00 με 14:30 τις εργάσιμες ημέρες για την διεκπεραίωση της εργασίας τους στα ψηφιακά συστήματα οικοδομικών αδειών και αυθαίρετων, λόγω του μεγάλου όγκου υποθέσεων.

Η ανακοίνωση

«Λόγω της ταυτόχρονης λήξης προθεσμιών σε θέματα έκδοσης Οικοδομικών Αδειών και Αυθαιρέτων, παρατηρούνται, σε ώρες αιχμής, καθυστερήσεις στην απόδοση των πληροφοριακών συστημάτων. Οι ώρες αιχμής περιορίζονται στο διάστημα 10:00 με 14:30 τις εργάσιμες ημέρες. Παρακαλούνται οι συναλλασσόμενοι μηχανικοί, όπου είναι εφικτό, να επιλέγουν άλλο χρονικό διάστημα για την εργασία τους.

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας έχει ήδη προβεί σε σημαντική επένδυση αναβάθμισης των αντίστοιχων συστημάτων με πολλαπλασιασμό της απόδοσής τους. Η αναβάθμιση αυτή θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του παρόντος έτους, διότι η μεταφορά δεδομένων και η διενέργεια δοκιμών απαιτεί την προσωρινή περιοδική παύση λειτουργίας των υπαρχόντων συστημάτων, η οποία δεν μπορεί να υλοποιηθεί μέχρι την παρέλευση των προθεσμιών.

Ζητάμε συγγνώμη για την προσωρινή αναστάτωση και διαβεβαιώνουμε ότι το ΤΕΕ θα συνεχίσει να επενδύει στην αναβάθμιση των συστημάτων υποβοήθησης της εργασίας των Μηχανικών».

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα