Προσεχώς κατασκευή Skate Park στην Ελευσίνα

Εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ελευσίνας η δωρεά του ιδρύματος Ωνάση, που αφορά στην κατασκευή του πρώτου Skate Park στην Ελευσίνα.

Η εν λόγω δωρεά, αποτέλεσε πρωτοβουλία της 2023 Ελευσίς – Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης, σε στενή σε συνεργασία με τους νέους της πόλης, την Cultterra και τη Δημοτική Αρχή, ενόψει και της μεγάλης διοργάνωσης που θα λάβει χώρα στην πόλη μας.

Στο πλαίσιο της άνευ ανταλλάγματος δωρεάς αλλά και της επιθυμίας του Ιδρύματος Ωνάση να υποστηρίξει τις δράσεις του Δήμου Ελευσίνας & της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας, εντάσσεται και η ανακατασκευή αθλητικών χώρων.

Όσον αφορά στην κατασκευή του Skate Park, που θα γίνει επί της οδού Μαρίας Κιουρί, το Ίδρυμα αναλαμβάνει τη διαμόρφωση του υπάρχοντος υπαίθριου χώρου και χρηματοδοτεί τη μελέτη, κατασκευή και προμήθεια του συνόλου των απαιτούμενων υλικών εξοπλισμού και την εκτέλεση των εργασιών. Πρόκειται για έναν χώρο που αποτελούσε διαχρονικό αίτημα των νέων της πόλης, οι οποίοι ασχολούνται με το συγκεκριμένο άθλημα και θα διαμορφωθεί με όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές ασφαλείας.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους και Περιφέρειες στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα