Περιφέρεια Αττικής: Προκήρυξη για προμήθεια και εγκατάσταση υβριδικών φωτιστικών led

Με γρήγορους ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες για την αναβάθμιση του φωτισμού στους κύριους οδικούς άξονες της Αττικής, με την αντικατάσταση των παλαιών ενεργοβόρων φωτιστικών με σύγχρονους χαμηλής κατανάλωσης και υψηλής απόδοσης λαμπτήρες led.

Προκήρυξη για προμήθεια και εγκατάσταση υβριδικών φωτιστικών led στο παράπλευρο οδικό δίκτυο της αττικής οδού στην περιοχή Αχαρνών εξέδωσε η Περιφέρεια Αττικής, με σκοπό την αισθητική, περιβαλλοντική και οδική αναβάθμιση των υποδομών της Αττικής.

Αντικείμενο της σύμβασης είναι η προμήθεια και η τοποθέτηση 8μ κωνικών γαλβανισμένων σιδηροϊστών παθητικής ασφάλειας, σύμφωνα με τα πρότυπα ΕΝ 40, ΕΝ 12899 και ΕΝ 12767. Επάνω στους ιστούς αυτούς, θα τοποθετηθούν αυτόνομα φωτιστικά συστήματα με λαμπτήρα LED, ισχύος 60 – 80W, με ενσωματωμένη μπαταρία λιθίου και MPPT CONTROLLER, και 3 κατακόρυφα κυλινδρικά φωτοβολταϊκά πάνελ 140Wp ανά ιστό, τα οποία θα «αγκαλιάζουν» τον ιστό αρθρωτά, ώστε να μην επηρεάζεται ο ιστός από τους ισχυρούς ανέμους που πλήττουν την περιοχή. Τα συστήματα αυτά, θα είναι υβριδικής εφαρμογής, θα συνδέονται δηλαδή και με το δίκτυο.

Προθεσμία παραλαβής των προσφορών ή των αιτήσεων συμμετοχής
Ημερομηνία: 20/10/2022

Τοπική ώρα: 17:00ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ PDF 195,74 KB21/09/22 09:55:22

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τους Δήμους  στο https://gobhma.gr/

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα