ΙΝΕ/ΓΣΕΕ: COPING-ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΡΕΣΟΓΟΝΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

H Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων Τεχνικών Επιχειρήσεων Ελλάδος, στο πλαίσιο της στενής συνεργασίας της με το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ για την στοχευμένη, καθημερινή Πληροφόρηση και Συμβουλευτική Υποστήριξη και Ενδυνάμωση των Εργαζομένων και των Ανέργων, σας αποστέλλει κείμενο πληροφόρησης της ενότητας «Θέματα Απασχόλησης» με τίτλο:

“Coping ‒ Στρατηγικές διαχείρισης στρεσογόνων καταστάσεων”,

το περιεχόμενο του οποίου αναφέρεται στους μηχανισμούς και στις δεξιότητες διαχείρισης και αντιμετώπισης καταστάσεων που προκαλούν άγχος.

Επιπρόσθετα, γίνεται αναφορά στη διάκριση μεταξύ άγχους και στρες, στα είδη στρες και ολοκληρώνεται με προτάσεις με σκοπό την ανάπτυξη μηχανισμών και στάσεων που βοηθούν στην αντιμετώπιση δυσκολιών και προκλήσεων.

Στόχος του κειμένου είναι η πληροφόρηση και κατανόηση των δεξιοτήτων διαχείρισης αγχογόνων καταστάσεων και ο κρίσιμος ρόλος τους στην αποτελεσματική επίλυση των προβλημάτων.

Η διατύπωση ερωτημάτων είναι χρήσιμο να γίνεται με τις φόρμες επικοινωνίας.  

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι osetee.jpg

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα