ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ

Η Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων Τεχνικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (Ο.Σ.Ε.Τ.Ε.Ε.) στο πλαίσιο της προγραμματικής συμφωνίας με το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ (Θεσσαλονίκης), στην διαρκή  προσπάθεια στήριξης των σωματείων μελών της και των εργαζομένων του Τεχνικού Κλάδου, ανακοινώνει την υλοποίηση Διά Ζώσης Δωρεάν Εκδήλωσης Εξατομικευμένης Νομικής Πληροφόρησης σε θέματα εργασιακά, ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά για τους εργαζόμενους της  «Εγνατία Οδός Α.Ε.».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της «Εγνατία Οδός Α.Ε.», 6ο χλμ Θεσσαλονίκης – Θέρμης, την Πέμπτη  27/05/2021 και ώρα 11:00 – 15:00

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης δύο εξειδικευμένοι Νομικοί Σύμβουλοι του ΙΝΕ ΓΣΕΕ θα βρίσκονται στο χώρο των γραφείων της «Εγνατία Οδός Α.Ε.», όπου δωρεάν θα απαντούν (ατομικά) σε ερωτήματα και προβληματισμούς σχετικά με:

Α. Θέματα κοινωνικής ασφάλισης όλων των ταμείων (ΙΚΑ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΟΑΕΕ, κ.α.) όπως πλασματικά έτη ασφάλισης, θεμελίωση και κατοχύρωση συνταξιοδοτικού δικαιώματος, προϋποθέσεις συνταξιοδότησης, συντάξεις χηρείας, συντάξεις αναπηρίας, συντάξεις θανάτου, πλήρεις και μειωμένες συντάξεις, απασχόληση συνταξιούχων, παράλληλη ασφάλιση, κλπ.

και

Β. Ζητήματα εργατικού δικαίου, όπως συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου, αποδοχές, άδειες κλπ.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης θα τηρηθούν τα μέτρα προστασίας κατά της COVID-19, όπως απαραίτητη χρήση μάσκας, τήρηση αποστάσεων κ.ά.

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα