Σε τροχιά υλοποίησης η αναβάθμιση του Θεάτρου Βουνού του Δήμου Καστοριάς

Μια απαραίτητη παρέμβαση στο Θέατρο Βουνού, ώστε να αποκατασταθούν οι φθορές που δημιουργήθηκαν με το πέρασμα του χρόνου, αλλά και να αναβαθμιστούν οι υποδομές του, ξεκινά άμεσα με την υπογραφή της σύμβασης μεταξύ του δημάρχου Καστοριάς, Γιάννη Κορεντσίδη, και του αναδόχου.

Οι εργασίες, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνουν κατασκευή νέου δαπέδου, χρωματισμούς, κατασκευή νέων δικτύων φωτισμού και αποκαταστάσεις των προβληματικών σημείων του Θεάτρου, ώστε να αποκτήσει την πρέπουσα μορφή για να φιλοξενεί παραστάσεις, συναυλίες και άλλα πολιτιστικά δρώμενα.

«Παραμένουμε πιστοί στις δεσμεύσεις μας για την υλοποίηση ενός μεγάλου αριθμού έργων που ένα προς ένα μπαίνουν σε τροχιά υλοποίησης, ώστε σύντομα να παραδοθούν στην τοπική κοινωνία», σημείωσε ο δήμαρχος μετά την υπογραφή της σύμβασης, ευχαριστώντας για άλλη μία φορά όλο το στελεχιακό δυναμικό του Δήμου που εργάστηκε σκληρά τα τρία τελευταία χρόνια για να γίνει πραγματικότητα ο σχεδιασμός της δημοτικής Αρχής.

Το έργο έχει προϋπολογισμό 144.444 και χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα INTERREG.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα