Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΥΔΑΠ

Τη συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΥΔΑΠ σε σώμα ανακοίνωσε στις 14 Σεπτεμβρίου η εισηγμένη, με τη θητεία των μελών να είναι τετραετής. Πρόεδρος εξελέγη ο Γεώργιος Στεργίου και διευθύνων σύμβουλος ο Χάρης Σαχίνης.

Αναλυτικότερα, η Ε.ΥΔ.Α.Π. A.E. ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι μετά την εκλογή των εννέα (9) νέων Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου από τον Μέτοχο Πλειοψηφίας Ελληνικό Δημόσιο στην μετ’ αναβολή 41η Τακτική Γενική Συνέλευση της 12ης Σεπτεμβρίου 2023, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας συνεδρίασε σήμερα 14 Σεπτεμβρίου 2023 και συγκροτήθηκε σε σώμα ως ακολούθως:

skijguhtgerfise

Η θητεία των εννέα (9) Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου που εκλέχθηκαν από τον Μέτοχο πλειοψηφίας είναι τετραετής, λήγουσα την 6η Σεπτεμβρίου 2027, παρατεινόμενη αυτοδικαίως μέχρι την Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων που θα συνέλθει μετά τη λήξη της θητείας τους.

Η θητεία των δύο (2) Εκπροσώπων των μετόχων μειοψηφίας είναι τετραετής, λήγουσα την 9η Ιουνίου 2027, με δυνατότητα παράτασης έως ένα (1) έτος.

Η θητεία των δύο (2) Εκπροσώπων των εργαζομένων της Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. είναι τετραετής, λήγουσα την 24η Ιουνίου 2027, με δυνατότητα παράτασης έως ένα (1) έτος.

Τεχνική ενημέρωση στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα