Συντήρηση και επισκευή εθνικού & επαρχιακού οδικού δικτύου της Π.Ε. Σερρών

Σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «Συντήρηση και επισκευή υφιστάμενων οδοστρωμάτων εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου αρμοδιότητας της Π.Ε. Σερρών που χρήζουν άμεσης επέμβασης», προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ, υπεγράφη σήμερα Παρασκευή (27/1), μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Παναγιώτη Σπυρόπουλου και του εκπροσώπου της αναδόχου εργολαβικής εταιρείας.

Σύμφωνα με την σύμβαση, διάρκειας δώδεκα μηνών από την υπογραφή της, προβλέπεται να γίνουν εργασίες στο Εθνικό και Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών. Πρόκειται για έργο συντήρησης του υφιστάμενου οδικού δικτύου, αρμοδιότητας της Π.Ε. Σερρών, που αφορά στην αποκατάσταση των φθορών του καταστρώματος του ασφαλτοτάπητα (καθιζήσεις, λακκούβες, «ζυμώματα»).

Πριν την αποκατάσταση του ασφαλτοτάπητα θα γίνει καθαρισμός των πλευρικών τάφρων απορροής καθώς και των τεχνικών, έτσι ώστε τα νερά της βροχής να αποχετεύονται εύκολα, χωρίς να συσσωρεύονται στο κατάστρωμα του δρόμου. Η τελική επιφάνεια του καταστρώματος θα διαγραμμιστεί με ανακλαστική βαφή.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους και Περιφέρειες στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα