Συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων Δήμου Κομοτηνής αξίας 1.711.000 ευρώ

Υπεγράφη στο γραφείο δημάρχου Κομοτηνής η σύμβαση του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΕ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ», από τον δήμαρχο Ιωάννη Γκαράνη και τον ανάδοχο, Δημήτρη Παπαδήμο, παρουσία του Αντιδημάρχου Έργων, Προγραμματισμού, Πολεοδομίας και Χωροταξικού Σχεδιασμού, Δημήτρη Καρασταύρου.

O προϋπολογισμός του έργου είναι 786.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 24%. Η συνολική προθεσμία εκτέλεσής του είναι 12 μήνες, από την υπογραφή. Η εργολαβία χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ του Υπουργείου Εσωτερικών και είναι το δεύτερο υποέργο από το συνολικό «Συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων (υπαίθριων και Κλειστού Γυμναστηρίου) του Δήμου Κομοτηνής», συνολικού προϋπολογισμού 1.711.000 ευρώ.

Η συγκεκριμένη εργολαβία περιλαμβάνει τη συντήρηση των γηπέδων ποδοσφαίρου στους οικισμούς Νέου Σιδηροχωρίου, Κάλχαντα, Υφαντών, Αγίων Θεοδώρων και Θρυλορίου, με στόχο: τη δημιουργία ασφαλών και σύγχρονων χώρων άθλησης καθώς επίσης την ενεργειακή αναβάθμισή τους, ώστε να επιτευχθεί εξοικονόμηση ενέργειας κατά τη λειτουργία της κάθε αθλητικής εγκατάστασης.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους και Περιφέρειες στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα