Συνάντηση δημάρχου Λαμιέων – Χρήστου Σταϊκούρα με πλούσια ατζέντα

Tα σημαντικά ζητήματα του Δήμου Λαμιέων και η εξέλιξη τους με την ενεργό στήριξη της πολιτείας απασχόλησαν την συνάντηση εργασίας που είχαν το απόγευμα της Κυριακής 28 Ιανουαρίου, ο Δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου και ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας, με την παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Μάκη Πρέντζα, των Αντιδημάρχων, των Εντεταλμένων Συμβούλων και συνεργατών του Υπουργού.

Η ατζέντα των θεμάτων των δύο πλευρών που συζητήθηκαν στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου Λαμίας, αφορούσαν τον συνολικότερο σχεδιασμό και την υλοποίηση τους, μέσω της αξιοποίησης των χρηματοδοτικών εργαλείων, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην μεσομακροπρόθεσμη ανάπτυξη του Δήμου Λαμιέων.

Ειδικότερα έγινε εκτενής αναφορά στην επιτάχυνση και εκτέλεση των εμβληματικών έργων στις Θερμοπύλες και την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας, στην αποπεράτωση του κλειστού κολυμβητηρίου, στην αντιπλημμυρική θωράκιση 12 θέσεων μετά την κακοκαιρία Daniel χρηματοδότησης ύψους 11,2 εκατομμυρίων ευρώ, στα αρδευτικά έργα, στην επισκευή σχολικών μονάδων, στις ιαματικές πηγές καθώς επίσης στους οδικούς άξονες, το Νοσοκομείο Λαμίας και το νέο Δικαστικό Μέγαρο.

Διαπιστώθηκε η απόλυτη σύγκλιση θέσεων ανάμεσα στη Δημοτική Αρχή και τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σταϊκούρα, ο οποίος από την πλευρά του ανταποκρίθηκε πλήρως στην κατεύθυνση επίλυσης των θεμάτων που αφορούν την ευρύτερη περιοχή της Λαμίας.

Ακολουθήστε το gobhma.gr στο Google News για να έχετε έγκαιρη & έγκυρη τεχνική ενημέρωση
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter
Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα