Συμβάσεις συνολικού προϋπολογισμού 1,2 εκ. ευρώ για την Αρκαδία

Συμβάσεις, προγραμματικές και έργων στην Αρκαδία, συνολικού προϋπολογισμού 1.283.800 ευρώ, υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας τη Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη.

Ειδικότερα, ο περιφερειάρχης, παρουσία των αντιπεριφερειαρχών Αρκαδίας Μανώλη Σκαντζού και Διοίκησης και Οικονομικών Χρήστου Λαμπρόπουλου, υπέγραψε συμβάσεις για τα έργα α) συντήρησης του επαρχιακού οδικού δικτύου στις πυρόπληκτες περιοχές της νοτιοδυτικής Γορτυνίας, προϋπολογισμού 500.000 ευρώ, β) αποκατάστασης βλαβών τοίχων και συρματοκιβωτίων στον ποταμό Δαφνώνα, στον Δήμο Νότιας Κυνουρίας, προϋπολογισμού 200.000 ευρώ, γ) συντήρησης και βελτίωσης της επαρχιακής οδού 55 Βαλτεσινίκο – Μυγδαλιά – Θεόκτιστο, προϋπολογισμού 370.000 ευρώ και δ) επείγουσας συντήρησης στην επαρχιακή οδό προς αρχαίο στάδιο του Λυκαίου, προϋπολογισμού 74.400 ευρώ.

Ακόμα, ο περιφερειάρχης Π. Νίκας υπέγραψε εκ μέρους της Περιφέρειας τρεις προγραμματικές συμβάσεις, α) μία με τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας προϋπολογισμού 74.400 ευρώ για την αποκατάσταση της βατότητας στον δρόμο προς την Μονή Αγίου Ιωάννη Προδρόμου στο Καστρί, β) μία με τον Δήμο Γορτυνίας, προϋπολογισμού 50.000 ευρώ, για τη συντήρηση του δρόμου Σέρβου – Αράπηδες – Κοκκινοράχη και γ) μία με τον διοικητή του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τάσο Τζανή, προϋπολογισμού 15.000 ευρώ, για την σύνταξη μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων και προετοιμασία του σχετικού φακέλου για την έκδοση περιβαλλοντικών όρων ως προς το έργο ενεργειακής αναβάθμισης του νοσηλευτικού ιδρύματος της αρκαδικής πρωτεύουσας, έργου με προϋπολογισμό 3.240.000 ευρώ.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Περιφέρεια  στο https://gobhma.gr/

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα