Συμβάσεις 1,2 εκ ευρώ στη Λακωνία

Συμβάσεις συνολικού προϋπολογισμού 1.242.000 ευρώ υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας το μεσημέρι της Τετάρτης 5 Απριλίου, στην Σπάρτη, στο διοικητήριο της Π.Ε. Λακωνίας.

Συγκεκριμένα, ο περιφερειάρχης υπέγραψε εργολαβικό συμφωνητικό με τον ανάδοχο του προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ έργου αποκατάστασης βλαβών από την πυρκαγιά του 2021 στην επαρχιακή οδό 19 Γύθειο – Αρεόπολη και στη συμβολή της με την εθνική οδό Σπάρτης – Γυθείου (παράκαμψη) και την επαρχιακή οδό 26 Γύθειο – Σκάλα.

Εξ άλλου, παρουσία και των αντιπεριφερειαρχών Λακωνίας Θεόδωρου Βερούτη και Υποδομών Νίκωνα Τζινιέρη, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας υπέγραψε δύο προγραμματικές συμβάσεις, α) μία προϋπολογισμού 51.000 ευρώ με τον μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης Ευστάθιο (μεταξύ της Περιφέρειας και της Μητρόπολης) για την αποπεράτωση των εργασιών του ναού Αγίου Ανανία κοντά στο διοικητήριο της Π.Ε. Λακωνίας και β) μία προϋπολογισμού 191.000 ευρώ με τον δήμαρχο Μονεμβασίας Ηρακλή Τριχείλη (μεταξύ της Περιφέρειας και του εν λόγω δήμου) για την επισκευή της υπόβασης του συνθετικού χλοοτάπητα, την ανακατασκευή της περίφραξης και την κατασκευή βοηθητικών χώρων στο γήπεδο ποδοσφαίρου του οικισμού Αγίας Παρασκευής της Τοπικής Κοινότητας Νομίων.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους και Περιφέρειες στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα