Σύμπραξη Eltrak με την εταιρία Sandvik στον τομέα των σταθερών μηχανημάτων θραύσης

H Eltrak με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την υπογραφή συνεργασίας με την εταιρία Sandvik, στον τομέα των σταθερών μηχανημάτων θραύσης. Η ποιότητα των προϊόντων Sandvik δεν είναι άγνωστη στον όμιλο Eltrak καθώς ήδη υφίσταται συνεργασία με την Eltrak Bulgaria, εταιρία του Ομίλου Eltrak στη Βουλγαρία.

Η Sandvik αποτελεί έναν από τους πιο αξιόπιστους συνεργάτες σε παγκόσμιο επίπεδο προσφέροντας προηγμένες λύσεις επεξεργασίας πετρωμάτων για εξόρυξη και υποδομές. Ο εξοπλισμός της Sandvik σχεδιάζεται και κατασκευάζεται με γνώμονα τη μέγιστη παραγωγικότητα, προσφέροντας δοκιμασμένες τεχνολογικά λύσεις, ώστε να αντιμετωπιστεί επιτυχώς οποιασδήποτε ανάγκη για απαιτητικές εργασίες θραύσης και διαλογής.

Η ΕΛΤΡΑΚ από τα 5 υποκαταστήματά της αναλαμβάνει την προώθηση των προϊόντων σε όλη την Ελλάδα καθώς και τη συντήρηση και επισκευή τους αναβαθμίζοντας την εμπειρία εξυπηρέτησης του πελάτη με λύσεις 360°. Κατανοώντας τις ανάγκες των πελατών, οι έμπειροι σύμβουλοι και τεχνίτες τις ΕΛΤΡΑΚ ενημερώνουν, καθοδηγούν και εξυπηρετούν τους πελάτες προσφέροντας τις βέλτιστες τεχνικές και ψηφιακές λύσεις.

Η συνεργασία με τη Sandvik προσδίδει επιπλέον αξία στο χαρτοφυλάκιο της Eltrak, καθώς οι δύο εταιρίες συμπλέουν στην προσφορά καινοτόμων και βιώσιμων λύσεων.

«Καλωσορίζουμε το νέο πεδίο δράσης με αισιοδοξία, προσφέροντας εξειδικευμένες προτάσεις που αντικατοπτρίζουν τη δέσμευσή μας στην υπεροχή και την πρωτοπορία» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το gobhma.gr στο Google News για να έχετε έγκαιρη & έγκυρη τεχνική ενημέρωση
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter
Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα