Σε εξέλιξη η κατασκευή αποχετευτικού δικτύου στη Παλλήνη

Περισσότερα από 31 χλμ. αποχετευτικού δικτύου και πάνω από 800 συνδέσεις ακινήτων, έχουν κατασκευαστεί έως τώρα. Όπως αναφέρει ο δήμαρχος Παλλήνης Θανάσης Ζούτσος, με έξι εργοτάξια σε λειτουργία, το έργο ολοκληρώνεται αυτές τις ημέρες στις περιοχές Μπαλάνα Γέρακα και Άνω Μπαλάνα Παλλήνης. Θα συνεχιστεί στον Σταυρό του Γέρακα ενώ την ίδια στιγμή εξελίσσεται ήδη, στην περιοχή Αγίου Αθανασίου Παλλήνης.

Σύμφωνα με τον κ. Ζούτσο, δυο συνεργεία προχωρούν τις αποκαταστάσεις των τομών στους δρόμους. Οι εργασίες αυτές, όπως είναι αυτονόητο, γίνονται υποχρεωτικά μετά την ολοκλήρωση των εξωτερικών συνδέσεων των ακινήτων. Ως δημοτική Αρχή, επισημαίνει ο δήμαρχος,  ζητάμε συγνώμη για τις απρόβλεπτες βλάβες στην ύδρευση, λόγω της κατασκευής των αγωγών. Η Υπηρεσία Ύδρευσης του Δήμου Παλλήνης βρίσκεται σε διαρκή εγρήγορση για την όσο το δυνατόν συντομότερη επίλυση των προβλημάτων. Η ταλαιπωρία είναι προσωρινή. Τα οφέλη του έργου της Αποχέτευσης, μόνιμα.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα