Σε διαδικασία δημοπράτησης έργο για όλα τα σχολεία του Δήμου Γρεβενών

Ξεκίνησε η διαδικασία για την επιλογή αναδόχου για την κατασκευή του έργου “ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ”, συνολικού προϋπολογισμού 1.222.800€, ενταγμένο στο Νέο Πρόγραμμα Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Αυτοδιοίκηση «Αντώνης Τρίτσης», που εξασφάλισε η Δημοτική Αρχή, με συνέπεια και πρόγραμμα.

Σύμφωνα με την μελέτη που εκπόνησε η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Γρεβενών, οι εργασίες συντήρησης και επισκευής αφορούν τα ακόλουθα σχολεία: 1ο, 2ο, 3ο, 4ο – 5ο, 6ο και 7ο Δημοτικό Σχολείο Γρεβενών, Δημοτικό Σχολείο Κιβωτού, Δημοτικό Σχολείο Μεγάρου, 1ο Γυμνάσιο – 1ο Λύκειο Γρεβενών, 2ο Γυμνάσιο – 2ο Λύκειο Γρεβενών.

Ειδικότερα, το έργο περιλαμβάνει τεχνικές παρεμβάσεις σε αθλητικές εγκαταστάσεις και αύλειους χώρους, όπως την αντικατάσταση εξωτερικών και εσωτερικών κουφωμάτων με τις απαραίτητες επιδιορθώσεις στα περιμετρικά επιχρίσματα, βαφές εσωτερικών χώρων, κατασκευή τάπητα εξωτερικών γηπέδων μπάσκετ – βόλεϊ – 5Χ5, κατασκευή πλαστικού δαπέδου σε αίθουσες γυμναστικής, τοποθέτηση προστατευτικών μπασκέτας – ορθοστατών βόλεϊ – στύλων φωτιστικών σωμάτων – δοκαριών εστίας, αντικατάσταση σε μπασκέτες του ταμπλό – στεφάνη – δίχτυ.

Ως ημερομηνία και ώρα λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών ορίζεται η 27η Δεκεμβρίου 2023, ημέρα Τετάρτη και ώρα 15:00 ενώ ως ημερομηνία και ώρα ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών ορίζεται η 3η Ιανουαρίου 2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00. Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου, ορίζεται σε δεκαοχτώ (18) μήνες, από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

«Για μια ακόμη φορά κάναμε πράξη, ότι δεσμευτήκαμε», τόνισε από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης.

Ακολουθήστε το gobhma.gr στο Google News για να έχετε έγκαιρη & έγκυρη τεχνική ενημέρωση
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter
Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα