Περιφέρεια Θεσσαλίας: Νέα ασφαλτόστρωση στο δρόμο Κόττες – Τρίκερι

Σε εξέλιξη βρίσκονται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στο δρόμο που συνδέει τις Κόττες με το Τρίκερι σε συνολικό μήκος 5χλμ. Οι εργασίες εντάσσονται στο πλαίσιο της συντήρησης του οδικού δικτύου αρμοδιότητας της Περιφέρειας Θεσσαλίας στο Νότιο Πήλιο, συνολικού προϋπολογισμού ένταξης 2.000.000 ευρώ  με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

«Σε  συνεργασία με την αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, τους Περιφερειακούς Συμβούλους και τις τεχνικές υπηρεσίες μας έχουμε σε εξέλιξη ένα χρήσιμο έργο για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας σε περιοχές του Νοτίου Πηλίου. Μετά την νέα ασφαλτόστρωση στο δρόμο Κόττες – Τρίκερι, το επόμενο διάστημα ακολουθούν εργασίες ασφαλτόστρωσης σε τμήματα των δρόμων Λαύκος – Προμύρι και Μηλίνα – Κατηγιώργης» δηλώνει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Περιφέρεια  στο https://gobhma.gr/

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα