Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Προκήρυξη διαγωνισμού «Τεχνικός σύμβουλος υποστήριξης της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Αχαΐας για την ωρίμανση της μελέτης κατασκευής γέφυρας στην επαρχιακή οδό Καλαβρύτων Κλειτορίας» προϋπολογισμός: 40.000,00€

Προκήρυξη πρόχειρου ανοικτού διαγωνισμού για την ανάθεση της υπηρεσίας με τίτλο: «Τεχνικός σύμβουλος υποστήριξης της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Αχαΐας για την ωρίμανση της μελέτης κατασκευής γέφυρας στην επαρχιακή οδό Καλαβρύτων Κλειτορίας»

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας δια της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας, προκηρύσσει πρόχειρο ανοικτό διαγωνισμό για την ανάθεση της υπηρεσίας με τίτλο«Τεχνικός σύμβουλος υποστήριξης της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Αχαΐας για την ωρίμανση της μελέτης κατασκευής γέφυρας στην επαρχιακή οδό Καλαβρύτων Κλειτορίας» με προϋπολογισμό: 40.000,00EURO μετά του ΦΠΑ, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4412/2016,με CPV: 71320000-7 και κωδικός NUTS: EL632.

Αντικείμενο της υπηρεσίας είναι η υποστήριξη / υποβοήθηση της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Αχαΐας σε θέματα σύνταξης οριστικών μελετών (τοπογραφικών, οδοποιίας, γεωτεχνικών, στατικών, περιβαλλοντικών) για την κατασκευή νέας γέφυρας στην επαρχιακή οδό Καλαβρύτων Κλειτορίας πλησίον των διασταυρώσεων προς Κέρτεζη και Κραστικούς. Στο συγκεκριμένο σημείο η υπάρχουσα χάραξη της οδού δημιουργεί κλειστή στροφή 90º ιδιαίτερα επικίνδυνη για τους διερχόμενους οδηγούς. Με την προτεινόμενη νέα γέφυρα θα ομαλοποιηθεί η καμπυλότητα του δρόμου, βελτιώνοντας τα γεωμετρικά χαρακτηριστικά του και εξασφαλίζοντας ασφαλέστερες συνθήκες διέλευσης.

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα