Παράταση υποβολής δηλώσεων καθαρισμού οικοπέδων

Παράταση μέχρι τις 15.07.2024 δόθηκε από το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας στην προθεσμία υποβολής των δηλώσεων για καθαρισμό οικοπέδων, ενώ σήμερα, Παρασκευή έληγε η προθεσμία.

Η παράταση ανακοινώθηκε προκειμένου να ολοκληρωθεί η καθολική προσπάθεια καθαρισμών από τους πολίτες – και μετά από σχετικό αίτημα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων(ΠΟΜΙΔΑ).

Έως σήμερα 459.252  πολίτες έχουν δηλώσει στην πλατφόρμα ότι έχουν καθαρίσει τα οικόπεδά τους. Μόνο τις τελευταίες 4 ημέρες, υποβλήθηκαν πάνω από 189.500 δηλώσεις.

«Με αυτό τον τρόπο προστατεύουμε τις ιδιοκτησίες μας, τους γείτονές μας και τον τόπο μας και συμβάλλουμε καθοριστικά στις προσπάθειες που καταβάλλουν οι πυροσβέστες και όλες οι δυνάμεις Πολιτικής Προστασίας κατά τη δύσκολη αντιπυρική περίοδο που διανύουμε», αναφέρει η ανακοίνωση του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

 Ακολουθήστε το gobhma.gr στο Google News για να έχετε έγκαιρη & έγκυρη τεχνική ενημέρωση
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter
Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα