Νέος ασφαλτοτάπητας στον επαρχιακό δρόμο στα Σύβοτα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες Αποκατάστασης των Ασφαλτοταπήτων του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου αρμοδιότητας της Π.Ε. Λευκάδας, με σειρά έργων. Αυτή τη φορά τα συνεργεία ολοκλήρωσαν νέο ασφαλτοτάπητα στον επαρχιακό δρόμο στα Σύβοτα.

Επί τόπου στις εργασίες μαζί με τον Τοπικό Πρόεδρο, Σπύρο Φατούρο, βρέθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς, ο οποίος δήλωσε: «Ένα από τα πολύ ταλαιπωρημένα σημεία του επαρχιακού μας δικτύου ήταν ο δρόμος που οδηγεί στα Σύβοτα, τα οποία αποτελούν ένα από τα πιο τουριστικά μέρη του νησιού. Για αυτό το λόγο ρίξαμε νέα ασφαλτικά, ώστε ο δρόμος να γίνει πιο άνετος και πιο ασφαλής, τόσο για τους κατοίκους όσο και για τους πολυπληθείς επισκέπτες του πανέμορφου όρμου των Συβότων.

Διαχρονικά βασική μας προτεραιότητα είναι η ενίσχυση της οδικής ασφάλειας, γεγονός που έχει γίνει αντιληπτό από το σύνολο των συμπολιτών μας, που χρησιμοποιούν στην καθημερινότητά τους τα αναβαθμισμένα τμήματα του επαρχιακού οδικού δικτύου» αναφέρει ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς.

Το έργο «Αποκατάσταση Ασφαλτοταπήτων Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Π.Ε. Λευκάδας», με προϋπολογισμό 1.060.000 ευρώ, χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, μέσω της ΣΑΕΠ 522 με Κ.Ε. 2018ΕΠ52200008, και υλοποιείται από τη Δ/νση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας με Ανάδοχο την «ΕΝΩΤΕΧΝΙΚΗ ΑΤΕ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ».

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους και Περιφέρειες στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα