Νέοι ασφαλτοτάπητες στην Π.Ε. Λευκάδας

Με αποκαταστάσεις βλαβών και εκτεταμένες νέες ασφαλτοστρώσεις στα Χαραδιάτικα, στο Βλυχό και στο Κατωχώρι, συνεχίζεται το μεγάλο έργο οδικής ασφάλειας της Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας, προϋπολογισμού 2.190.000 ευρώ, και ακολουθούν παρεμβάσεις και σε άλλα σημεία του επαρχιακού δικτύου.

«Συνεχείς οι σημαντικότατες παρεμβάσεις και οι εκτεταμένες ασφαλτοστρώσεις που πραγματοποιούμε στο πλαίσιο του μεγάλου έργου οδικής ασφάλειας, 2.190.000 ευρώ, το οποίο αναβαθμίζει ουσιαστικά το επαρχιακό οδικό δίκτυο σε Λευκάδα και Μεγανήσι.

Αυτή τη φορά απέκτησαν νέους ασφαλτοτάπητες μεγάλα τμήματα των δρόμων σε Χαραδιάτικα, Βλυχό και Κατωχώρι, που είχαν να δουν παρέμβαση εδώ και δεκαετίες. Και τις επόμενες ημέρες το έργο συνεχίζει με παρεμβάσεις σε Πόρο, Μαραντοχώρι, Κοντάραινα, Βασιλική, και φυσικά στα προβληματικά σημεία της Σκατζολιάς.

Επιπλέον, θα ξεκινήσουν άμεσα δύο ακόμα νέα οδικά έργα στο Μεγανήσι, 120.000 ευρώ και στους Σφακιώτες, 713.000 ευρώ.

Σχεδιάζουμε, μελετούμε, χρηματοδοτούμε και υλοποιούμε έργα σε κάθε γωνιά της Π.Ε. Λευκάδας. Συνεχίζουμε με συνέπεια και με τον ίδιο ενθουσιασμό, να δημιουργούμε υποδομές και να διαμορφώνουμε συνθήκες, που διασφαλίζουν ένα καλύτερο ‘σήμερα’ και ένα πιο αισιόδοξο ‘αύριο’ για τη Λευκάδα» αναφέρει ο αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς.

Το έργο «Αποκατάσταση Βατότητας Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Π.Ε. Λευκάδας», προϋπολογισμού 2.190.000 ευρώ, χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, μέσω της ΣΑΕΠ 522 με Κ.Ε. 2020ΕΠ52200001, και υλοποιείται από τη Δ/νση Τεχνικών Έργων (ΔΤΕ) της Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας με ανάδοχο την κοινοπραξία «Κ/Ξ ΜΑΚΗΣ Α.Τ.Ε.Ε. – Π. ΠΑΝΔΡΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.».

Ακολουθήστε το gobhma.gr στο Google News για να έχετε έγκαιρη & έγκυρη τεχνική ενημέρωση

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα