Νέο τεύχος CAT MAGAZINE

Κυκλοφόρησε η ηλεκτρονική έκδοση του νέου τεύχους CAT MAGAZINE. Μπορείτε να το ξεφυλλίσετε και να το απολαύσετε στην πραγματική του μορφή, με το πάτημα ενός κουμπιού, εδώ!

Ετοιμάστηκε από εμάς με πολλή φροντίδα, επιθυμώντας να εμπλουτίσουμε με τον καλύτερο τρόπο αυτόν τον μοναδικό δίαυλο επικοινωνίας που έχουμε ανοίξει, λαμβάνοντας υπόψη πόσο σημαντική είναι η ενημέρωση στους κόλπους της οικογένειας Caterpillar.

Στο παρόν τεύχος θα διαβάσετε για θέματα που μας έκοψαν την ανάσα, όπως οι καταστροφικές πυρκαγιές με πολλές εστίες τον Αύγουστο σε όλη την Ελλάδα και με ποιο τρόπο ο εξοπλισμός Caterpillar έβγαλε ασπροπρόσωπους τους συνεργάτες μας, που έσπευσαν με αυτοθυσία να συμβάλουν στην κατάσβεση τους.

Ακόμη πόσο αυξάνεται η τάση για επιλογή ενοικιαζόμενου εξοπλισμού μηχανημάτων Cat ακόμα και για απαιτητικά έργα, όπως η κατασκευή του μεγαλύτερου φωτοβολταϊκού πάρκου της Ελλάδας στην Κοζάνη, το οποίο τροφοδότησε αποκλειστικά η ΕΛΤΡΑΚ.

Γενικότερα η Βόρεια Ελλάδα διανύει μία από τις πλέον ενδιαφέρουσες κατασκευαστικά περιόδους της, γεγονός που μας ώθησε στη μόνιμη εγκατάσταση ενός συνεργείου service Cat, με έδρα τη Δράμα, για ταχεία και συνεπή εξυπηρέτηση.  

Είμαστε κοντά σας, όποιο και αν είναι το όνειρό σας, όποιες και αν είναι οι απαιτούμενες προϋποθέσεις για την υλοποίησή του. Το νέο, υπερπολυτελές mega yacht «Ανδρομέδα» από τη Golden Yachts, που θέτει νέα δεδομένα στην συγκεκριμένη κατηγορία, επέλεξε φυσικά κινητήρες θαλάσσης Caterpillar,  τύπου 3516E, που εναρμονίζονται πλήρως με την πλέον αυστηρή νομοθεσία αέριων ρύπων ΙΜΟ Tier III.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, τώρα, προετοιμαζόμαστε για νέα πρωτοποριακά προϊόντα και υπηρεσίες Cat, για εργαλεία και λύσεις σε ψηφιακό και διαδικτυακό επίπεδο, που αναδεικνύουν τους βασικούς μας πυλώνες ανάπτυξης, όπως η ποιότητα, η τεχνολογική εξέλιξη αλλά και η περιβαλλοντική ευαισθησία.    

Καλή ανάγνωση σε όλους!

Η ΕΛΤΡΑΚ., μέρος τουευρύτερουομίλου CP Holdings,είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος του κορυφαίου οίκου Caterpillar στην Ελλάδα και τη Βουλγαρία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ΕΛΤΡΑΚ. επισκεφθείτε το https://www.eltrak.gr/ ή ακολουθήστε μας στο Facebook,Instagram, YouTube&LinkedIn.

Περιηγηθείτε στο περιοδικό εδώ

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα