Νέο έργο προϋπολογισμού 1.450.000 ευρώ στη Λευκάδα

Τη σύμβαση εκτέλεσης του μεγάλου έργου «Ανάπλαση – Πεζοδρόμηση Κεντρικού Δρόμου Περιγιαλίου – Νυδριού Β’ ΦΑΣΗ», προϋπολογισμού 1.450.000 ευρώ, υπέγραψε, η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου, με τον ανάδοχο του έργου «ΜΠΑΚΑΛΑΡΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Α.Ε.»

«Σημαντική εξέλιξη συνιστά η υπογραφή της σύμβασης για το μεγάλο έργο της Β ́ Φάσης της Ανάπλασης στο Νυδρί προς Περιγιάλι και Μεγάλο Αυλάκι, γεγονός που συνεπάγεται ότι όλα είναι έτοιμα για την άμεση έναρξη των εργασιών εκτέλεσης του έργου. Πρόκειται αναμφισβήτητα για ένα σπουδαίο έργο, που θα συμπληρώσει το ‘παζλ’ των μεγάλων αναπτυξιακών υποδομών, που πετύχαμε να κάνουμε στο Νυδρί και την ευρύτερη περιοχή του Ελλομένου!

Με τρία (3) μεγάλα έργα, 8.000.000 ευρώ περίπου, τις Αναπλάσεις της Α ́ & της Β ́ Φάσης και το Καταφύγιο Τουριστικών Σκαφών, που τελειώνει το επόμενο χρονικό διάστημα, δίνεται αναπτυξιακή προοπτική στην πιο τουριστική περιοχή της Λευκάδας.

Πέραν όμως της εκπόνησης των μελετών, των διαγωνιστικών διαδικασιών και κάθε διοικητικής ενέργειας που ολοκληρώθηκε, ειδική μνεία πρέπει να γίνει στην μεγάλη επιτυχία της χρηματοδότησης του 1,5 εκατ. ευρώ, που επιμελήθηκα σε προσωπικό επίπεδο και εξασφαλίστηκε σε καιρούς απόλυτης ‘λειψυδρίας’.

Πλέον, η Δημοτική Ενότητα του Ελλομένου είναι μια σύγχρονη και αναβαθμισμένη περιοχή, που μπορεί ν’ ανταποκριθεί στις προκλήσεις της σημερινής εποχής και ατενίζει με αισιοδοξία το αύριο!» αναφέρει ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς.

Ακολουθήστε το gobhma.gr στο Google News για να έχετε έγκαιρη & έγκυρη τεχνική ενημέρωση
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter
Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα