Νέο έργο ανάπλασης στη Κομοτηνή

Υπογράφηκε στο Δημαρχείο Κομοτηνής από τον Δήμαρχο Κομοτηνής, Ιωάννη Γκαράνη και τον Αντώνιο Σιδέρη, εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρίας, με την επωνυμία «ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΣΙΔΕΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ – ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ – ΚΑΖΑΝΤΣΟΓΛΟΥ ΣΑΒΒΑΣ», παρουσία του Αντιδημάρχου, Δημήτριου Καρασταύρου και της Διευθύντριας Τεχνικών Υπηρεσιών, Δέσποινας Πάσσου, το έργο με τίτλο: «Ανάπλαση ευρύτερης περιοχής πέριξ του Παλαιού Γυμνασίου Αρρένων».

Το έργο έχει ως αντικείμενο την εκτέλεση εργασιών για την πλήρη αναμόρφωση της περιοχής, με βάση τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης με στόχο την όσο το δυνατόν καλύτερη αξιοποίηση του διατιθέμενου χώρου, καθώς και την αισθητική και λειτουργική αναβάθμισή του.

Κεντρική ιδέα του έργου είναι αυτός ο πολυλειτουργικός πυρήνας να ανοίξει προς όλους του πολίτες και ο περιβάλλων του χώρος να αποτελέσει κέντρο διαφόρων δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων.

Το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ». Είναι συνολικού προϋπολογισμού 3.000.000 ευρώ κι έχει ως ορίζοντα ολοκλήρωσης τους είκοσι τέσσερις (24) μήνες.

Ο Δήμαρχος Κομοτηνής σε δηλώσεις του μετά την υπογραφή της σύμβασης τόνισε τα εξής: «Υπογράψαμε σήμερα άλλο ένα σπουδαίο έργο,που αποσκοπεί στη βελτίωση των συνθηκών στον αστικό πυρήνα της πόλης μας. Μαζί με τις παρεμβάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα των συνδημοτών μας συνεχίζουμε να υλοποιούμε μεγάλα κι εμβληματικά έργα, που θα αλλάξουν θεαματικά τη φυσιογνωμία του ιστορικού μας κέντρου.

Οραματιζόμαστε, σχεδιάζουμε, διεκδικούμε κι επιτυγχάνουμε με τη συστηματική δουλειά μας την ένταξη και χρηματοδότηση έργων που θα ομορφύνουν τον Δήμο μας και θα του προσδώσουν την ταυτότητα ενός τόπου προορισμού, με ιστορία και πολιτισμό ξεχωριστό».

Ακολουθήστε το gobhma.gr στο Google News για να έχετε έγκαιρη & έγκυρη τεχνική ενημέρωση
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter
Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα