Νέα έργα αγροτικών υποδομών προϋπολογισμού 2,8 εκ. ευρώ στην Π.Ε. Πρέβεζας

Δύο νέα ακόμη έργα βελτίωσης και εκσυγχρονισμού των αγροτικών υποδομών στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας, προωθούνται με χθεσινές αποφάσεις της Περιφερειακής Επιτροπής Ηπείρου.

Συγκεκριμένα:

-Κατακυρώθηκε το αποτέλεσμα του διαγωνισμού για το έργο: « «Σχεδιασμός και αναβάθμιση αρδευτικού δικτύου ΤΟΕΒ Λούρου – Ανακατασκευή διωρύγων Δ2 & Δ7». Ο προϋπολογισμός ανέρχεται σε 196.564,33 ευρώ, χρηματοδοτείται από το ΠΑΑ 2014-2020 και θα κατασκευαστεί από την Κοινοπραξία ΤΕΧΝΟΔΟΜΗ ΑΤΕ- ΝΚ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΙΚΕ.

-Δημοπρατείται το έργο: Κατασκευή φωτοβολταϊκού πάρκου ισχύος 499,80KW για εικονικό ενεργειακό συμψηφισμό με τις καταναλώσεις των αντλιοστασίων άρδευσης του ΤΟΕΒ Κερασώνα – Παναγιάς», το οποίο, με προϋπολογισμό 000 ευρώ χρηματοδοτείται επίσης  από το ΠΑΑ 2014-2020.

Δημοπρατήσεις έργων

Η Περιφερειακή Επιτροπή ενέκρινε επίσης και τις διαδικασίες για τη δημοπράτηση των παρακάτω έργων:

-«Εργασίες διαμόρφωσης γραφειακών χώρων, χώρου VTS και κρατητηρίων εντός του κτιρίου Τ2 Λιμένα Ηγουμενίτσας», προϋπολογισμού 400.000 ευρώ

-«Βελτίωση – συντήρηση πεδινού οδικού δικτύου της Π.Ε. Άρτας για το έτος 2024», προϋπολογισμού 150.000 ευρώ

-«Καθαρισμός – άρση προσχώσεων υδατορεμάτων Π.Ε. Άρτας για το έτος 2024», προϋπολογισμού 120.000 ευρώ

-Μελέτη έργων τμηματικής διευθέτησης και αντιπλημμυρικής προστασίας στο ρέμα Καρυδά και τάφρου Παντοκράτορα του Δήμου Πρέβεζας, προϋπολογισμού 173.307.44 ευρώ,.

Κατακύρωση διαγωνισμών

Μεταξύ άλλων στη σημερινή της συνεδρίαση, κατακύρωσε και τα αποτελέσματα των διαγωνισμών για τα εξής έργα:

-«Καθαρισμοί τεχνικών – κατασκευή πεζοδρομίων και ηλεκτροφωτισμός, σήμανση και ασφάλεια στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας Π.Ε. Πρέβεζας», προϋπολογισμού 348.800 ευρώ. Ανάδοχος: ΠΥΡΡΟΣ EMPIRE ΙΚΕ.

-«Συντήρηση και αποκατάσταση του εικονογραφικού διακόσμου του Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Πεστών Ιωαννίνων», προϋπολογισμού 100.000 ευρώ. Ανάδοχος: Λιούγκος Ιωάννης – Μπέκος Ανδρέας.

 Ακολουθήστε το gobhma.gr στο Google News για να έχετε έγκαιρη & έγκυρη τεχνική ενημέρωση
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter
Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα