Μελέτη τρισκελών κόμβων στο Ρέμα Σιούτσας στα Γρεβενά

Με στόχο να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά το χρόνιο πρόβλημα της κυκλοφορίας μεταξύ των Δημοτικών Ενοτήτων Χασίων και Δεσκάτης, η Π.Ε. Γρεβενών προβαίνει στην κατάρτιση μελέτης, μέσω Προγραμματικής Σύμβασης με την «ΑΝΚΟ Α.Ε.», για την κατασκευή ισόπεδων τρισκελών κόμβων στην περιοχή του Ρέματος Σιούτσας, στο δρόμο Καρπερού – Δεσκάτης.

Η δημιουργία ισόπεδων τρισκελών κόμβων του οδικού αυτού άξονα, αναφέρει σε ανακοίνωσή της, η Π.Ε Γρεβενών, θα συμβάλει στην πιο ασφαλή κυκλοφοριακή επικοινωνία των κατοίκων, σε αντίθεση με την μέχρι σήμερα κατάσταση.

Η σημασία κατασκευής του έργου, τονίζεται στην ανακοίνωση, είναι μεγάλη, καθώς με τη διαμόρφωση των ισόπεδων τρισκελών κόμβων του υφιστάμενου οδικού άξονα με τις διασταυρώσεις των οικισμών, βελτιώνονται σημαντικά οι κυκλοφοριακές συνθήκες από τη Δήμητρα προς τη Δεσκάτη, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την οικονομία της περιοχής.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα