Μελέτη για τη κατασκευή δικτύου αποχέτευσης σε οικισμούς του Δήμου Παλλήνης

Ξεκίνησε η σύνταξη της οριστικής μελέτης για την κατασκευή δικτύου αποχέτευσης στους οικισμούς Λεονταρίου (Κάντζας) και λοιπών περιοχών του Δήμου Παλλήνης, Νότια της Δυτικής Περιφερειακής Λεωφόρου Υμηττού, στο πλαίσιο της από 12.01.2023 Σύμβασης που υπεγράφη μεταξύ ΕΥΔΑΠ Α.Ε. και ανάδοχου Μελετητικής εταιρίας.

Σύμφωνα με την ανατεθείσα σύμβαση, θα κατασκευαστούν στον Δήμο Παλλήνης περίπου 55 επιπλέον χιλιόμετρα δικτύου αποχέτευσης, στις περιοχές Κάντζα – Λεοντάρι, Αγ. Νικόλαο, Κάτω Μπαλάνα, Λουτρό, Εργατικές Κατοικίες Ι, ΙΙ, ΙΙ.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της μελέτης, η οποία αναμένεται εντός του 2023, θα ξεκινήσει η δημοπράτηση της κατασκευής του έργου.

Το έργο έρχεται να προστεθεί στην εν εξελίξει κατασκευή αποχετευτικού δικτύου της ΕΥΔΑΠ στον υπόλοιπο Δήμο Παλλήνης.

Με την ολοκλήρωση των έργων, όλοι οι δημότες του Δήμου Παλλήνης θα έχουν πρόσβαση σε μια ζωτική υποδομή με πολλαπλά άμεσα και έμμεσα οφέλη, τόσο για τους ίδιους όσο και για τη βιώσιμη ανάπτυξη ολοκλήρου του Δήμου Παλλήνης.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους και Περιφέρειες στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα