Κατασκευή Πολιτιστικού Κέντρου Νέου Βουτζά

Ξεκίνησαν οι εργασίες ανέγερσης του Πολιτιστικού Κέντρου στο Νέο Βουτζά πλησίον του Ι.Ν. Αγίου Ιωάννη. «Ένα ακόμη έργο πνοής, ένα πραγματικό στολίδι που θα αναβαθμίσει όχι μόνο τον οικισμό αλλά και όλο τον Δήμο Μαραθώνος συνολικά και θα δώσει επιπλέον ώθηση στην πολιτιστική του ανάπτυξη» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Ο δήμαρχος Μαραθώνος Στέργιος Τσίρκας ευχαριστεί  θερμά τον Αθανάσιο Μαρτίνο για την χορηγία της κατασκευής του, τις Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο του Εξωραϊστικού Συλλόγου Νέου Βουτζά «Η ΠΡΟΟΔΟΣ»  Έμυ Κροκίδη και Μαίρη Μαράτου, τον Αντιδήμαρχο Δημήτρη Μακρή, τους αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς και τοπογράφους Στέλλα Ρώσση, Γιάννη και Σταμάτη Γιαννακόπουλο, Αθανάσιο Ρίζο, Νίκο Ιωνά και Χρήστο Αλεξόπουλο και για τη νομική τους συνδρομή τον δικηγόρο Μιχάλη Χατζηφώτη και τον Συμβολαιογράφο Κωνσταντίνο Κανδαράκη, όλοι συντελεστές της συλλογικής αυτής προσπάθειας αναβάθμισης της περιοχής.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους και Περιφέρειες στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα