Η K Pumps επίσημος διανομέας της KSB Pumps & Valves για Ελλάδα και Κύπρο

Η K Pumps με χαρά ανακοινώνει τη σύναψη συνεργασίας με την εταιρεία KSB, τον πρωτοπόρο κατασκευαστή αντλιών και βαλβίδων, με παρουσία σε πάνω από 100 χώρες παγκοσμίως.

Η K Pumps, ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα των αντλιών, βαλβίδων και service, αποτελείται από καταξιωμένα στελέχη με πολυετή εμπειρία στον κλάδο, καθώς και στους χώρους των έργων υποδομής και της βιομηχανίας. Με ένα εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών στη διάθεσή της, παρέχει υψηλού επιπέδου επαγγελματική τεχνική υποστήριξη.

H KSB, με 150 χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης στον τομέα των αντλιών, διαθέτει ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο λύσεων που περιλαμβάνει την κτιριακή και βιομηχανική τεχνολογία, τη μεταφορά νερού, την επεξεργασία λυμάτων, καθώς και τις εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας. Με γνώμονα την υψηλή ποιότητα και αποδοτικότητα των προϊόντων της, η KSB αναπτύσσει και παράγει αντλίες και βαλβίδες, βασισμένη σε καινοτόμες τεχνολογίες που προκύπτουν από μεγάλες επενδύσεις της εταιρείας στον τομέα της Έρευνας και Ανάπτυξης (συνεργασίες με πανεπιστήμια, ερευνητικά ιδρύματα, διακεκριμένους επιστήμονες και άλλες εταιρείες). Οι πελάτες της εμπιστεύονται την KSB για την πολυετή παρουσία της στην παγκόσμια αγορά, την υψηλή τεχνογνωσία της, την αξιοπιστία των υλικών που κατασκευάζει, καθώς και για την συνέπεια και προσήλωση που επιδεικνύει προσαρμόζοντας τις λύσεις της για την κάλυψη των εξειδικευμένων αναγκών τους. Από το 1871 μέχρι σήμερα, διαθέτει στο δυναμικό της περισσότερους από 15.000 υπαλλήλους σε όλο τον κόσμο, ενώ λαμβάνει πάνω από 300.000 αναθέσεις έργων ετησίως στην Ευρώπη μόνο!

Η συνεργασία αυτή συνδυάζει την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών δύο εταιρειών με βαθειά γνώση του αντικειμένου. Στόχος τους είναι η ανάδειξη του KSB brand στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά, μέσω της ενίσχυσης της παρουσίας των εταιρειών στους κύριους κλάδους δραστηριοποίησης της KSB παγκοσμίως.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της K Pumps https://www.kpumps.gr ή στείλτε email στο info@kpumps.gr.

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα