Η ISOMAT συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στη διεθνή έκθεση BIG 5 DUBAI 2021

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή της ISOMAT στην έκθεση BIG 5 DUBAI, τη μεγαλύτερη έκθεση αρχιτεκτονικής, δομικών υλικών και συστημάτων στη Μέση Ανατολή, η οποία πραγματοποιήθηκε δια ζώσης από τις 12 έως τις 15 Σεπτεμβρίου στο Dubai World Trade Centre των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων ενώ συνεχίζεται και διαδικτυακά έως τις 17 Νοεμβρίου.

Το περίπτερο της ISOMAT επισκέφθηκαν μηχανικοί, αρχιτέκτονες, εργολάβοι, εφαρμοστές και διανομείς από όλα τα μέρη του κόσμου και είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις καινούριες προϊοντικές λύσεις της εταιρίας για τον κατασκευαστικό κλάδο. Οι έμπειροι και εξειδικευμένοι μηχανικοί της ISOMAT παρουσίασαν στους επισκέπτες, μεταξύ άλλων, τα προηγμένα συστήματα στεγάνωσης ταρατσών και επικάλυψης δαπέδων από πολυουρεθάνη ISOMAT PU SYSTEMS, από πολυουρία και ψυχρή πολυουρία (πολυασπαρτικά) καθώς και τα στεγανωτικά προϊόντα κρυσταλλικής δράσης για υπόγεια και δεξαμενές. Επιπλέον, το ενδιαφέρον των επισκεπτών κέντρισαν τα διακοσμητικά δάπεδα με έγχρωμα αδρανή stone carpet, η σειρά προϊόντων πατητής τσιμεντοκονίας για δάπεδα, τοίχους και χτιστά έπιπλα, καθώς και οι ειδικές επιστρώσεις δαπέδων για βιομηχανίες, χώρους στάθμευσης και χώρους επεξεργασίας τροφίμων.

Η συμμετοχή της ISOMAT στην έκθεση Big 5 DUBAI είχε ως στόχο τόσο το άνοιγμα νέων αγορών στο εξωτερικό όσο και την περαιτέρω εδραίωση της εταιρίας στην περιοχή της Μέσης Ανατολής.

Τονίζεται, ότι το 42% του τζίρου της ISOMAT Ελλάδος προέρχεται από εξαγωγές ενώ το 53% του ενοποιημένου τζίρου του ομίλου ISOMAT προέρχεται αντίστοιχα από πωλήσεις στο εξωτερικό.

Η ISOMAT θα συνεχίσει να είναι παρούσα στις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εκθέσεις παγκοσμίως, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την εμπορική της παρουσία στις αγορές του εξωτερικού.

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα