Η Idator συμμετέχει στη Verde.tec 2022

H Idator συμμετέχει στην πιο εξειδικευμένη διοργάνωση για τις τεχνολογίες περιβάλλοντος, την 4η Διεθνή Έκθεση Verde.tec, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 18 έως τις 20 Μαρτίου 2022, στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας, σε συνθήκες COVID-Free.

Η εταιρεία μας, πάντα πρωτοπόρος στις υπηρεσίες του κλάδου διαχείρισης νερού και λυμάτων που βασικό άξονα έχουν την προστασία του περιβάλλοντος και του πολυτιμότερου αγαθού μας, του νερού, θα παρουσιάσει τις ψηφιακές λύσεις της ΧylemInc. και των προϊόντων Flygt, τις λύσεις επεξεργασίας νερού Seko, το Σύστημα Διαχείρισης Εξοπλισμού “SamPro”, το Σύστημα Αυτοματισμού“MAS”, καθώς και το τεχνολογικά προηγμένο Σύστημα Τηλεπαρακολούθησης Αντλιών “Avensor”.

Στον τομέα των ολοκληρωμένων λύσεων υδρομέτρησης, η Idator θα παρουσιάσει τις νέες τεχνολογίες της ITRON Inc, οι οποίες αποτελούν μέρος μιας έξυπνης πόλης και στοχεύουν στη μείωση του μη τιμολογούμενου νερού και στη βελτίωση της παρακολούθησης των δικτύων πόσιμου νερού. 

Παράλληλα, η εταιρεία μας θα παρουσιάσει για πρώτη φορά τη νέα της συνεργασία με τον κορυφαίο κατασκευαστή αντλιών προοδευτικής κοιλότητας, με πλήθος εγκαταστάσεων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, Seepex. 

Θα χαρούμε να σας υποδεχτούμε στο περίπτερo B13.

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα