Εργασίες αποκατάστασης του 11ου Δημοτικού Σχολείου Πτολεμαΐδας

Συνεχίζονται τα έργα συντήρησης και αποκατάστασης των σχολείων του Δήμου Εορδαίας. Τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου το πρωί ο δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς και ο νόμιμος εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας «ΜΛΠ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», υπέγραψαν σύμβαση για την εκτέλεση του έργου: «ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΦΘΟΡΩΝ 11ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ», συνολικού προϋπολογισμού 135.000 ευρώ και ποσού συμβατικού αντικειμένου 119.541,37 ευρώ.

Αναλυτικότερα οι εργασίες, οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν σε 3 μήνες περίπου, αφορούν: την ανακατασκευή των τεσσάρων κλιμακοστασίων εξωτερικά και την αποκατάσταση με κυβόλιθους των περιμετρικών επιστρώσεων του κτιρίου, οι οποίοι έχουν υποστεί καθίζηση συμπαρασύροντας τις κατακόρυφες υδρορροές. Επίσης θα πραγματοποιηθούν εργασίες απόφραξης του δικτύου αποχέτευσης όμβριων υδάτων του αύλειου χώρου, ενώ θα αποκατασταθεί ο αθλητικός εξοπλισμός και εν συνεχεία θα γίνει ασφαλτόστρωση και νέα διαγράμμιση των γηπέδων που βρίσκονται σε αυτόν.

«Η δημοτική Αρχή συνεχίζει μεθοδικά την προσπάθεια αναβάθμισης των σχολικών μονάδων της Εορδαίας, έχοντας ως πρώτο μέλημα την ασφάλεια των μαθητών και των εκπαιδευτικών, καθώς επίσης και την δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών εύρυθμης λειτουργίας των σχολείων» αναφέρει η ανακοίνωση.

Να σημειωθεί ότι η χρηματοδότηση του έργου γίνεται από πιστώσεις ΣΑΤΑ.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους και Περιφέρειες στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα