Έργα αναβάθμισης του οδικού δικτύου της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Σύσκεψη για την υλοποίηση της διαδικασίας που αφορά στα έργα βελτίωσης της ασφάλειας και αναβάθμισης του οδικού δικτύου της Περιφέρειας Πελοποννήσου -με συνολική διατιθέμενη πίστωση ύψους 65.000.000 ευρώ, από το Ταμείο Ανάκαμψης- συγκάλεσε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, τη Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου.

Από την πιο πάνω πίστωση, τα 20.000.000 ευρώ θα διατεθούν μέσω του υπουργείου Εσωτερικών και ήδη “τρέχουν” οι διαδικασίες για να υπάρξει δημοπράτηση μέσα στον τρέχοντα Δεκέμβριο.

Τα υπόλοιπα 45.000.000 ευρώ θα διατεθούν μέσω του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και θα δημοπρατηθούν από την Περιφέρεια Πελοποννήσου σε μια ενιαία εργολαβία, που θα αφορά παρεμβάσεις και στις 5 Περιφερειακές Ενότητες.

Ας σημειωθεί ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου, όπως επίσης της Θεσσαλίας, του Νοτίου Αιγαίου και της Κρήτης, είναι οι 4 Περιφέρειες που θα δημοπρατήσουν οι ίδιες, ενώ για τις υπόλοιπες Περιφέρειες της χώρας τα σχετικά έργα θα γίνουν μέσω υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα