Έρχεται το 3ο Διεθνές Συνέδριο για την Πυροπροστασία των Κατασκευών του ΕΛ.Ι.ΠΥ.ΚΑ

Δύο μήνες έμειναν για το 3ο Διεθνές Συνέδριο για την Πυροπροστασία των Κατασκευών του ΕΛ.Ι.ΠΥ.ΚΑ., στις 5 & 6 Απριλίου 2024, στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών.

Το συνέδριο αποτελεί την πιο δυναμική συνάντηση στον ευρύτερο χώρο της Πυροπροστασίας των κτιρίων και των κατασκευών, με στόχο την ενημέρωση και την ενίσχυση της δικτύωσης όλων των ενδιαφερόμενων μερών.

Οι πρώτοι ομιλητές ανακοινώθηκαν! Η επιλογή τους έγινε από την Επιστημονική Επιτροπή του ΕΛ.Ι.ΠΥ.ΚΑ. και πρόκειται για Έλληνες και Διεθνείς Ειδικούς στα διάφορα πεδία εφαρμογών και έρευνας περί την Πυροπροστασία των κατασκευών.

Οι εν λόγω ομιλητές συνδυάζουν την επιστημονική γνώση, την υψηλή τεχνογνωσία και επαγγελματική εμπειρία, χαρακτηριστικά τα οποία αποτελούν προϋποθέσεις για ομιλίες κύρους και υψηλής προστιθέμενης αξίας, για την State of the Art ενημέρωση του Τεχνικού Κόσμου.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΗΤΕΣ

Ως μέλη του ΕΛ.Ι.ΠΥ.ΚΑ. επωφεληθείτε από τις προσφορές και τα Early Bird tickets και κάντε την εγγραφή σας στο  3ο Διεθνές Συνέδριο για την Πυροπροστασία των Κατασκευών!

Το 3ο Διεθνές Συνέδριο Πυροπροστασίας Κατασκευών ΕΛ.Ι.ΠΥ.ΚΑ. θα είναι μια συνάντηση κορυφής της κοινότητας των Μηχανικών, των Επαγγελματιών, των Επιστημόνων, των στελεχών Βιομηχανιών και Επιχειρήσεων, γραφείων μελετών και κατασκευαστικών εταιρειών, εκπροσώπων φορέων και στελεχών Δημόσιων Αρχών από την Ελλάδα και το εξωτερικό που εμπλέκονται από θέση ευθύνης ή ενδιαφέροντος με την πυροπροστασία των κατασκευών.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Ακολουθήστε το gobhma.gr στο Google News για να έχετε έγκαιρη & έγκυρη τεχνική ενημέρωση
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter
Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα