Έρχεται ο νέος κύκλος τους προγράμματος «Υπεύθυνος εφαρμογής πυροπροστασίας κτιρίου συνήθων χρήσεων»

Στις 2 Νοεμβρίου 2022 ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος εκπαίδευσης του ΕΛ.Ι.ΠΥ.ΚΑ για την ειδικότητα: «Υπεύθυνος εφαρμογής πυροπροστασίας κτιρίου συνήθων χρήσεων». Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη, από τις 18:00-21:00.

Τα μαθήματα θα γίνονται διαδικτυακά και μετά το πέρας των μαθημάτων ακολουθούν γραπτές εξετάσεις, η επιτυχής περαίωση των οποίων οδηγεί στη λήψη ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ.

Δείτε το πρόγραμμα και πως μπορείτε να συμμετέχετε ΕΔΩ.

Στόχοι του προγράμματος:

Με την επιτυχή ολοκλήρωση οι εκπαιδευόμενοι θα έχουν αποκτήσει βασικές γνώσεις και κατανόηση των εννοιών πυρασφάλειας και πυροπροστασίας, μελετών, σχεδίων, τεχνικών και νομοθεσίας σε κτίρια γραφείων, μικρομεσαίες βιομηχανικές, βιοτεχνικές και εμπορικές εγκαταστάσεις, σε οργανισμούς και θα μπορούν να οργανώνουν και να εκπαιδεύουν ομάδες πυρόσβεσης.

O «Υπεύθυνος εφαρμογής πυροπροστασίας κτιρίου συνήθων χρήσεων»:

θα προστατεύσει τη διοίκηση από εκούσιες ή ακούσιες παρεμβάσεις στην πυροπροστασία
θα την ενημερώσει για τον τρόπο και τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί για να υλοποιηθούν οι όποιες παρεμβάσεις σχεδιάζονται, με συμμόρφωση σε σχέση με τη νομοθεσία
θα επικοινωνήσει με το σύμβουλο πυροπροστασίας της επιχείρησης ή την Πυροσβεστική Υπηρεσία
θα μεριμνήσει για την ενημέρωση και την εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού
θα οργανώσει και θα μεριμνήσει για την εκπαίδευση της Ομάδας Πυροπροστασίας και άλλα πολλά τα οποία μπορεί κανείς να δει στον αναλυτικό πίνακα του εκπαιδευτικού προγράμματος.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα