Επιχειρηματικό πάρκο στον Δήμο Φυλής

Τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022 η υπογραφή της σύμβασης μεταξύ του Δήμου Φυλής και της Μονάδας Συμβάσεων Στρατηγικής Σημασίας του ΤΑΙΠΕΔ για το έργο: «Μετεγκατάσταση Μεταφορικών επιχειρήσεων Ελαιώνα σε ακίνητο του Δήμου Φυλής».


Για τη Δημιουργία του Επιχειρηματικού Πάρκου Φυλής και την Ανάπτυξη στην Πράξη…

…ας μιλήσουν οι αριθμοί:

▪ Δημιουργία θέσεων εργασίας. Εκτιμάται πως θα δημιουργηθούν περισσότερες από 2.800 θέσεις εργασίας κατά την κατασκευή των εγκαταστάσεων και την ανάπτυξη του Πάρκου και ακόμα 2.800 θέσεις εργασίας κατά την λειτουργία των επιχειρήσεων.
▪ Προώθηση της οικονομικής ανάπτυξης – Προσέλκυση ξένων επενδύσεων στον τομέα των logistics. Εκτιμάται πως η υλοποίηση του έργου πρόκειται να δημιουργήσει μόχλευση επιπλέον ιδιωτικών επενδύσεων άνω του 1 δισ. €.
▪ Σημαντική ενίσχυση των εσόδων του Δήμου, που εκτιμώνται σε άνω των 50 εκατ. €.
▪ Περίπου 20 εκατ. € θα διατεθούν ως ενίσχυση προς τις μεταφορικές επιχειρήσεις για την μετεγκατάστασή τους στον νέο σύγχρονο Υποδοχέα που θα αναπτυχθεί.

H εκδήλωση για την Υπογραφή της Σύμβασης για όσους επιθυμούν να την παρακολουθήσουν διαδικτυακά, θα μεταδίδεται live στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://www.youtube.com/watch?v=6f433I7x6JY

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τους Δήμους  στο https://gobhma.gr/

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα