«Έπεσαν» οι Υπογραφές για την Υπογειοποίηση Δικτύου Ηλεκτροδότησης του ΔΕΔΔΗΕ στην Σιάτιστα

Υπεγράφη η σύμβαση του έργου «Αισθητική Αναβάθμιση Δικτύων Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας στον κεντρικό δρόμο Σιάτιστας (Α΄ Φάση)» προϋπολογισμού 1.010.800 €, μεταξύ του Δημάρχου Βοΐου κ. Χρήστου Ζευκλή και του κ. Δημητρίου Λιάνα Διευθυντή Περιοχής Κοζάνης του ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ.

Η περιοχή παρέμβασης περιλαμβάνει, το τμήμα της κεντρικής οδού από την θέση που βρίσκεται ο Α’ Παιδικός Σταθμός Σιάτιστας (Γεράνεια) μέχρι και το Γραφείο των ΚΤΕΛ στην Σιάτιστα και το τμήμα της δημοτικής οδού από την Πλατεία «Τρία Πηγάδια» μέχρι και το κτίριο της παλιάς αστυνομίας (Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως).

Η χρηματοδότηση του έργου προέρχεται σε ποσοστό 50% από τον ΔΕΔΔΗΕ και σε ποσοστό 50% από τον Δήμο Βοΐου (ΕΑΠ- ΠΔΜ 2012- 2016). Ο Δήμος Βοΐου εδώ και διάστημα πλέον του ενός μηνός συνεργάζεται με τον ανάδοχο του έργου και έχει καταρτιστεί ένα πρόγραμμα εκτέλεσης του έργου που θα προκαλέσει την ελάχιστη όχληση στους κατοίκους της Σιάτιστας και οι οποίοι παρακαλούνται για την υπομονή τους.

Ως γνωστόν έχει ολοκληρωθεί η υπογειοποίηση του δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ σε τμήμα του κέντρου της Νεάπολης. Ο Δήμος βρίσκεται πολύ κοντά στην εξασφάλιση της χρηματοδότησης για την υπογειοποίηση του δικτύου στο υπόλοιπο τμήμα του κέντρου της Νεάπολης αλλά και του υπολοίπου τμήματος της κεντρικής οδού της Σιάτιστας.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους και Περιφέρειες στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα