Επενδυτικό ενδιαφέρον για δημιουργία Κέντρου Αναψυχής & Ευζωίας στη Κατερίνη

Επενδυτικό ενδιαφέρον για την ανάδειξη και αξιοποίηση δημοτικών εκτάσεων έχει εκδηλώσει και επισήμως ο Όμιλος “ELEEN MARINE”, με επιστολή του CEO Nikolay Kolev, προς τον δήμαρχο Κατερίνης.

Της επιστολής είχε προηγηθεί συνάντηση του κ. Kolev στην Κατερίνη με τον δήμαρχο Κώστα Κουκοδήμο στις αρχές Σεπτεμβρίου. Σε εκείνη τη συνάντηση, στελέχη του Ομίλου “ELEEN MARINE”, έκαναν μια πρώτη παρουσίαση των προτάσεών τους και ενημερώθηκαν για τις επενδυτικές ευκαιρίες στον Δήμο Κατερίνης.

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων “ELEEN MARINE” JSC, ενδιαφέρεται για τη δημιουργία ενός Πρότυπου Κέντρου Αναψυχής και Ευζωίας, όπου σε ξενοδοχειακές υποδομές 5 αστέρων, θα παρέχονται σε Έλληνες και ξένους επισκέπτες, υπηρεσίες αναψυχής και προσωπικής φροντίδας υψηλού επιπέδου.

Σύμφωνα με την πρόταση που έχει κατατεθεί στον Δήμο Κατερίνης, το Κέντρο Αναψυχής και Ευζωίας με την ονομασία «Olympus Wellness Resort», σχεδιάζεται να αναπτυχθεί σε τρεις φάσεις:

α) Σχεδιασμός και Κατασκευή Ξενοδοχειακών Υποδομών και περιβάλλοντος χώρου,

β) Σχεδιασμός και Κατασκευή Μονάδας Ευζωίας και Προσωπικής Φροντίδας,

γ) Σχεδιασμός και εξοπλισμός σύγχρονης μονάδας παραγωγής της υγείας, βοτανικός κήπος, χώροι αθλοπαιδιών.

«Η αξιοποίηση της δημοτικής περιουσίας αποτελεί σημαντικό εργαλείο για την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και την προσέλκυση επισκεπτών», δήλωσε ο δήμαρχος Κατερίνης. Ο κ. Κουκοδήμος υπογράμμισε πως η πρόταση που έχει κατατεθεί από τον επενδυτικό όμιλο “ELEEN MARINE”, παρουσιάζει ενδιαφέρον.

«Θα ακολουθήσουμε την προβλεπόμενη διαδικασία, ενημέρωσης του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας, καθώς και του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης, ώστε όλοι να σχηματίσουμε σαφή άποψη και να τοποθετηθούμε υπεύθυνα», δήλωσε ο δήμαρχος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τους Δήμους στο https://gobhma.gr/

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα