Ενεργειακή Αναβάθμιση Υποδομών Ύδρευσης Δήμου Ν. Σκουφά

Υπεγράφη μεταξύ του Δήμου Ν. Σκουφά και της εταιρείας «ΗΓΗΤΩΡ Α.Τ.Ε.» η σύμβαση για το έργο «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΚΟΥΦΑ» το οποίο εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» του Υπουργείου Εσωτερικών.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 2.232.137,00 € ευρώ (πλέον ΦΠΑ).

Mε την ολοκλήρωσή του – και σε συνεργασία με το ήδη εν λειτουργία έργο «ΤΗΛΕΜΕΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΙΑΡΡΟΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ Ν. ΣΚΟΥΦΑ» – θα έχει δημιουργηθεί ένα καινοτόμο σύστημα λειτουργίας συλλογής και διαχείρισης πληροφοριών για το δίκτυο  ύδρευσης του Δήμου, που θα αποτελείται από τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και λογισμικό,  μέσω των οποίων θα γίνεται η απεικόνιση σε πραγματικό χρόνο της τρέχουσας κατάστασης στο δίκτυο ύδρευσης.

Το φυσικό αντικείμενο του έργου προβλέπει την βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης, την εξοικονόμηση ενέργειας και εγκατάσταση ευφυών συστημάτων διαχείρισης στο δίκτυο αντλιοστασίων ύδρευσης του Δήμου. Ταυτόχρονα θα βελτιωθούν οι παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους καταναλωτές με την αδιάκοπη παροχή νερού, τη διασφάλιση του απαιτούμενου ελέγχου ποιότητας του παραγόμενου και καταναλωμένου νερού ύδρευσης αλλά και τη μείωση των εξόδων ΔΕΗ κατά 25% τουλάχιστον σε διάστημα τριετίας.

Με ένα κλικ όλα τα έργα προς δημοπράτηση

Τεχνική ενημέρωση από τους Δήμους και Περιφέρειες στο https://gobhma.gr/

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα