Έκθεση Οικοδομή: Έρχεται τον Οκτώβριο στο Metropolitan Expo

Η έκθεση Οικοδομή, η μεγαλύτερη και πιο εξειδικευμένη έκθεση για τον κατασκευαστικό και τον οικοδομικό κλάδο, στην Ελλάδα αλλά και στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, είναι και πάλι δίπλα στον επαγγελματία. Στις 17-20 Οκτωβρίου 2024, στο Metropolitan Expo, η έκθεση θα γίνει το σημείο συνάντησης για ολόκληρη την αγορά, αποτελώντας, όπως πάντα, το κλαδικό γεγονός της χρονιάς.

Με τις συμμετοχές των εκθετών και το ενδιαφέρον εγχώριων και ξένων αγοραστών να έχουν ήδη ξεπεράσει τις προσδοκίες που ενέπνευσε η περυσινή επιτυχημένη διοργάνωση, η φετινή έκθεση μεγαλώνει ακόμα περισσότερο σε μέγεθος. Για το λόγο αυτό, η διοργανώτρια εταιρεία έχει αφιερώσει τρεις αίθουσες για τη διεξαγωγή της έκθεσης, αναβαθμίζοντας την εμπειρία και τις δυνατότητες για εκθέτες και επισκέπτες.

Καλύπτοντας κάθε πτυχή και στάδιο εργασίας, στην έκθεση Οικοδομή θα παρουσιαστούν τα πιο σύγχρονα προϊόντα και υπηρεσίες, προσανατολισμένα στη βιοκλιματική δόμηση και την εξοικονόμηση ενέργειας. Χρώματα, μονωτικά υλικά, προϊόντα τσιμέντου, κουφώματα, μάρμαρα και πέτρες, πατώματα, κεραμίδια, εργαλεία και εξοπλισμός, οικοδομικά μηχανήματα και μηχανήματα έργων είναι μόνο μερικές από τις κατηγορίες που θα φιλοξενηθούν στις αίθουσες του εκθεσιακού κέντρου.

Ως πλατφόρμα που ενθαρρύνει την επιχειρηματικότητα και την εξωστρέφεια, η έκθεση Οικοδομή συνεχίζει να επενδύει στον διεθνή και Β2Β χαρακτήρα της. Προσελκύοντας μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες από την Νοτιοανατολική Ευρώπη και την Ανατολική Μεσόγειο, καθώς και από άλλες περιοχές υψηλής αγοραστικής σημασίας, η Οικοδομή δίνει τη δυνατότητα στους εκθέτες της να επεκτείνουν το δίκτυο συνεργασιών τους και να προωθήσουν την επιχείρησή τους πέρα από τα σύνορα της χώρας.

Πέρα από την παρουσίαση πλήθους εκθεμάτων και υπηρεσιών, η έκθεση Οικοδομή παρέχει στους επισκέπτες της και την τεχνογνωσία για τον χειρισμό των νέων τεχνολογιών, τόσο ως προϊόντα όσο και ως υπηρεσίες. Με τις παράλληλες εκδηλώσεις από επίσημους φορείς και διακεκριμένους επαγγελματίες, η έκθεση αποτελεί κέντρο επιμόρφωσης και ανοίγει νέες προοπτικές στις τεχνοδομικές και αρχιτεκτονικές τάσεις.

Η έκθεση Οικοδομή, με συνέπεια και επαγγελματισμό, είναι η έκθεση θεσμός και ο απόλυτος προορισμός για τον κάθε επαγγελματία. Παρέχοντας τις επαγγελματικές ευκαιρίες που οικοδομούν την επιτυχία, η έκθεση είναι η γιορτή του κλάδου από την οποία δεν μπορεί να λείψει κανείς!

Ακολουθήστε το gobhma.gr στο Google News για να έχετε έγκαιρη & έγκυρη τεχνική ενημέρωση
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter
Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα