ΕΑΔΗΣΥ (Ενιαία Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων): Άλλος για… τη πλήρωση των θέσεων!

Λίγες μέρες πριν γινόταν αναφορά στα χιλιάδες ευρώ μηνιαίως, όπου θα αμείβεται η νέα Διοίκηση της ΕΑΔΗΣΥ. Προχθές ανακλήθηκε η απόφαση και δημοσιεύτηκε ξανά νέα πρόσκληση ενδιαφέροντος για τη θέση του προέδρου και των συμβούλων. Το ερώτημα που τίθεται: Ποιος και πότε θα λάβει καθήκοντα… και μισθό; Υπάρχουν αιτήσεις ή κάνουν πίσω οι ενδιαφερόμενοι φοβούμενοι τη κοινωνική κριτική;

Ανοιχτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση της θέσης του προέδρου και των 10 συμβούλων της Ενιαίας Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΑΔΗΣΥ), με πενταετή θητεία, δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Δικαιοσύνη ανακλήθηκε η υπ’ αρ.20890οίκ./06.05.2022 ανοιχτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση της θέσης του προέδρου και των συμβούλων της ΕΑΔΗΣΥ. Στη συνέχεια ακολουθεί δημοσίευση νέας ανοιχτής πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση των θέσεων.

Να υπενθυμίσουμε η ΕΑΔΗΣΥ προήλθε από την ενοποίηση της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΑΑΔΗΣΥ)με την Αρχή Εξέτασης Δικαστικών Προσφυγών (ΑΕΠΠ).Μάλιστα λίγες μέρες πριν δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 517/23-6-2022 δημοσιεύθηκαν και οι παχυλοί μισθοί που θα λαμβάνει η νέα Διοίκηση.

Η ανακοίνωση του Υπουργείου Δικαιοσύνης έχει ως εξής:

«Σας ενημερώνουμε ότι στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως με αριθμό 39, τεύχος Α.Σ.Ε.Π. και ημερομηνία 30-06-2022, δημοσιεύθηκε η ανάκληση της με αριθ. 20890οικ./06-05-2022 ανοιχτής πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση της θέσης του Προέδρου και των Συμβούλων της Ενιαίας Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΑΔΗΣΥ), καθώς και νέα ανοιχτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση των θέσεων του Προέδρου και των Συμβούλων της Ενιαίας Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΑΔΗΣΥ)»

Σημειώνεται ότι οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν κατόπιν της υπ΄ αρ. 20890οίκ./06.05.2022 πρόσκλησης δεν ισχύουν και πρέπει να επανυποβληθούν εντός της ταχθείσας προθεσμίας

Αίτηση για την θέση του Προέδρου πατήστε εδώ

Αίτηση για την θέση Συμβούλων πατήστε εδώ».

Ποιος μπορεί να συμμετέχει στη Διοίκηση
Να υπενθυμίσουμε ό,τι στη Διοίκηση θέση μπορεί να έχει κάποιος:

  • συνταξιούχος πρόεδρος, αντιπρόεδρος ή σύμβουλος του Συμβουλίου της Επικρατείας,
  • συνταξιούχος πρόεδρος, αντιπρόεδρος ή σύμβουλος του Ελεγκτικού Συνεδρίου,
  • συνταξιούχος πρόεδρος Εφετών ή εφέτης Διοικητικών Δικαστηρίων
  • συνταξιούχος πρόεδρος, αντιπρόεδρος ή νομικός σύμβουλος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους
  • ομότιμος καθηγητής Νομικών Σχολών των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της Χώρας,απαιτούμενες κατά τον νόμο ιδιότητες για επιλογή για τις θέσεις του Εκτελεστικού Συμβουλίου (συμβούλων & προέδρου).
Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα