Δήμος Πύλης: Νέα πεζοδρόμια με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Νέα πεζοδρόμια κατασκευάζονται στις τοπικές κοινότητες Πηγής και Λυγαριάς του Δήμου Πύλης, με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα Leader/ ΕΣΠΑ 2014-2020 της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός έδωσε την έγκριση για την υπογραφή της σύμβασης του έργου, συνολικού προϋπολογισμού ένταξης 270.000 ευρώ. 

«Σε συνεργασία με τον δήμαρχο Πύλης Κώστα Μαράβα, την Αναπτυξιακή Εταιρεία ΟΤΑ-ΚΕΝΑΚΑΠ ΑΕ που διαχειρίζεται το πρόγραμμα  Leader  στο νομό Τρικάλων και την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020, χρηματοδοτούμε και ξεκινά  ένα νέο έργο αστικής ανάπλασης στην Πηγή και στη Λυγαριά. Δημιουργούμε συνθήκες ασφάλειας στη μετακίνηση των πεζών,  βελτιώνουμε την καθημερινότητα των ανθρώπων,  αναβαθμίζουμε αισθητικά και λειτουργικά το δημόσιο χώρο στις δύο τοπικές κοινότητες» δηλώνει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα