Δήμος Ανδραβίδας – Κυλλήνης: Αλλαγή υδρολογικής μελέτης του νέου αυτοκινητόδρομου

Με αφορμή την επίσκεψη του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστου Σταϊκούρα στα εργοτάξια του υπό κατασκευή νέου αυτοκινητόδρομου Πατρών-Πύργου, κλιμάκιο του Υπουργείου και της αναδόχου εταιρίας APION KLEOS έκανε επιτόπια αυτοψία στα έργα που εκτελούνται στην διασταύρωση Ψαρίου του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης.

Το κλιμάκιο υποδέχθηκαν ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Πολεοδομίας Διονύσης Κεκάτος.

Είχε προηγηθεί το έγγραφο αίτημα του Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης προς το Υπουργείο για την άμεση αλλαγή της υδρολογικής μελέτης της κατασκευής του νέου αυτοκινητοδρόμου στο ύψος της Βάρδας, ώστε να αποφεύγεται η συγκέντρωση των όμβριων υδάτων τους προς την πόλη και να παροχετεύεται περιφερικά προς τους χείμαρρους.

Το κλιμάκιο ενημέρωσε το Δήμαρχο πως η υδρολογική μελέτη θα αλλάξει και άμεσα θα γίνει νέα επίσκεψη στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης για το θέμα από εκπροσώπους του Υπουργείου μαζί με εκπροσώπους της αναδόχου εταιρίας.

Παράλληλα, ο Γιάννης Λέντζας έθεσε το ζήτημα αποκατάστασης των αγροτικών δρόμων που καταπονούνται από τη συνεχή διέλευση βαρέων σχημάτων, που χρησιμοποιούνται για το έργο.

Ακολουθήστε το gobhma.gr στο Google News για να έχετε έγκαιρη & έγκυρη τεχνική ενημέρωση
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter
Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα