Δημιουργία Μητρώου Γεφυρών – Τεχνικών Έργων Δυτικής Μακεδονίας

Η τελική απόφαση για τη δημιουργία Μητρώου Γεφυρών και Τεχνικών Έργων Οδοποιίας Δυτικής Μακεδονίας λήφθηκε σήμερα Μ. Τρίτη 30 Απριλίου 2024 σε ειδική συνάντηση εργασίας που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Αμανατίδη, του Αντιπεριφερειάρχη Τεχνικών Έργων Χάρη Γκοβεδάρου, των Διευθυντών των Τεχνικών Υπηρεσιών της Έδρας και  των Π.Ε. Δυτικής Μακεδονίας και  εκπρόσωπων της ΑΝΚΟ.

Στο Μητρώο Γεφυρών και Τεχνικών Έργων Οδοποιίας Δυτικής Μακεδονίας πρόκειται να καταχωρηθούν όλα τα τεχνικά στοιχεία των υφιστάμενων γεφυρών που βρίσκονται τόσο στο εθνικό, όσο και στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, προκειμένου να καταγραφούν τα χαρακτηριστικά και οι ανάγκες συντήρησής τους.

«Στόχος είναι ο προγραμματισμός και η καταγραφή των δράσεων για την βέλτιστη επιθεώρηση, αξιολόγηση και συντήρηση των γεφυρών, ώστε να αποτυπώνεται το σύνολο των απαιτούμενων δεδομένων που θα συμβάλλουν καθοριστικά στην ανθεκτικότητα των υποδομών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

 Ακολουθήστε το gobhma.gr στο Google News για να έχετε έγκαιρη & έγκυρη τεχνική ενημέρωση
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter
Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα