Διάλεξη ΕΠΕΣ – ΤΕΕ/ΤΚΜ: «Έλεγχος & Αποκατάσταση Γεφυρών από Σκυρόδεμα»

Η Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Ερευνών Σκυροδέματος (ΕΠΕΣ) συνδιοργανώνει με το ΤΕΕ/ΤΚΜ, διάλεξη με θέμα «Έλεγχος και Αποκατάσταση Γεφυρών από Σκυρόδεμα».

Ομιλητής είναι ο Δρ πολιτικός μηχανικός ΑΠΘ, διευθυντής λειτουργίας και συντήρησης γεφυρών της Εγνατία Οδός Α.Ε. κ. Παναγιώτης Πανέτσος (Βιογραφικό).

Η παρουσίαση προς τους Έλληνες Μηχανικούς, Ερευνητές και Ακαδημαϊκούς κρίνεται σκόπιμη προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση καθώς ο φέρον οργανισμός των γεφυρών εμφανίζει προβλήματα παθολογίας λόγω κόπωσης, “γήρανσης” των υλικών και δράσης περιβαλλοντικών επιβαρύνσεων ενώ από την άλλη οι μεταφορές γίνονται με ολοένα αυξανόμενα φορτία. Θα γίνει παρουσίαση από πραγματικές καταστάσεις βλαβών και των τρόπων αποκατάστασής τους.

Η διάλεξη θα γίνει διαδικτυακά, την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023, ώρα 19:00 και ο σύνδεσμος για την παρακολούθηση της διάλεξης βρίσκεται: https://tinyurl.com/bde5v7ym . Πρόσβαση για την παρακολούθηση της διάλεξης έχουν όλοι οι μηχανικοί, μέσω του παραπάνω συνδέσμου. Η παρουσίαση θα γίνει με την αξιοποίηση των εγκαταστάσεων του ΙΤΣΑΚ.

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της ΕΠΕΣ, Κύριος Ερευνητής του ΙΤΣΑΚ, Δρ Σαλονικιός Θωμάς, η παρούσα διάλεξη και άλλες οι οποίες θα ακολουθήσουν, εντάσσονται στο πρόγραμμα διαλέξεων που διοργανώνουν η ΕΠΕΣ και το ΤΕΕ/ΤΚΜ για την περίοδο 2023 – 2024.

Ακολουθήστε το gobhma.gr στο Google News για να έχετε έγκαιρη & έγκυρη τεχνική ενημέρωση
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα