Υπογραφή σύμβασης έργου ενεργειακής απόδοσης υφιστάμενων αρδευτικών υποδομών στο ΤΟΕΒ Σερβίων

Τη σύμβαση για τη «Βελτίωση ενεργειακής απόδοσης υφιστάμενων αρδευτικών υποδομών με ανάπτυξη ολοκληρωμένου συστήματος τηλεδιαχείρισης- τηλεμέτρησης και συστήματος προπληρωμένης άρδευσης στο ΤΟΕΒ Σερβίων» υπέγραψε την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Αμανατίδης με την ανάδοχη εταιρεία.

Αντικείμενο του έργου είναι η προμήθεια εξοπλισμού, που αφορά στην αναβάθμιση των υποδομών εγγείων βελτιώσεων του ΤΟΕΒ Σερβίων, με στόχο τη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης των υφιστάμενων αρδευτικών υποδομών του Οργανισμού.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό του 1.792.878,80€ (με ΦΠΑ) και συγχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2014-2020», από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης και από Εθνικούς πόρους μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, με συμβατικό χρόνο περαίωσης τους 12 μήνες.

 Ακολουθήστε το gobhma.gr στο Google News για να έχετε έγκαιρη & έγκυρη τεχνική ενημέρωση
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter
Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα