Έκθεση Οικοδομή: Το μεγαλύτερο γεγονός του κατασκευαστικού κλάδου πλησιάζει

Η έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ, ένας πραγματικός θεσμός για τον κατασκευαστικό και τον οικοδομικό κλάδο της χώρας μας αλλά και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, μπαίνει στην τελική ευθεία. Στις 17 – 20 Οκτωβρίου 2024, στο , ολόκληρος ο κλάδος θα συγκεντρωθεί στο γεγονός της χρονιάς, για να παρουσιάσει τις νέες τεχνολογικές δυνατότητές του μπροστά σε ένα αμιγώς επαγγελματικό κοινό.

Με τη συμμετοχή των εκθετών να επεκτείνει τη διοργάνωση της έκθεσης σε τρεις αίθουσες, καθώς και με τη μαζική προεγγραφή επισκεπτών να έχει ξεπεράσει τον αντίστοιχο περυσινό αριθμό, η έκθεση αποδεικνύει γιατί είναι ένας σημαντικός πυλώνας ανάπτυξης για τον κλάδο.

Οι νέες τεχνολογίες και τα βιώσιμα υλικά, οι καινοτόμες τεχνικές και υπηρεσίες, η βιοκλιματική δόμηση και η εξοικονόμηση ενέργειας βρίσκονται πάντα στο επίκεντρο της έκθεσης, προσφέροντας ποιοτικές λύσεις στον σύγχρονο επαγγελματία. Μεταξύ των κατηγοριών που θα παρουσιαστούν στις αίθουσες του υπερσύγχρονου εκθεσιακού είναι χρώματα, μονωτικά υλικά, προϊόντα τσιμέντου, κουφώματα, μάρμαρα και πέτρες, πατώματα, κεραμίδια, εργαλεία και εξοπλισμός, οικοδομικά μηχανήματα και μηχανήματα έργων.

Η έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ, αναγνωρίζοντας τη σημασία των διεθνών συνεργασιών, ενθαρρύνει την επιχειρηματική εξωστρέφεια, δημιουργώντας τις κατάλληλες ευκαιρίες. Προσελκύοντας μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες από την Νοτιοανατολική Ευρώπη και την Ανατολική Μεσόγειο, καθώς και από άλλες περιοχές υψηλής αγοραστικής σημασίας, η έκθεση γίνεται το σημαντικότερο κέντρο επιχειρηματικής δικτύωσης για την ευρύτερη περιοχή και σπουδαίο σημείο ανταλλαγής τεχνογνωσίας.

Η έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ αποτελεί τα γερά θεμέλια του κλάδου, στηρίζοντας τον επαγγελματία σε κάθε του βήμα. Αποτελώντας ένα ισχυρό εργαλείο ανάπτυξης, η έκθεση και φέτος θα γίνει το σημείο αναφοράς και από αυτή τη γιορτή του κλάδου δεν μπορεί να λείψει κανείς!

Εξασφαλίστε τώρα την παρουσία σας! Για την εγγραφή σας, καθώς και περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.buildexpogreece.com.

To Εργοληπτικόν Βήμα θα είναι εκεί!

 Ακολουθήστε το gobhma.gr στο Google News για να έχετε έγκαιρη & έγκυρη τεχνική ενημέρωση
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter
Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα