Τέσσερα νέα έργα στην Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας προς δημοπράτηση

Τις προκηρύξεις ανοιχτών ηλεκτρονικών διαγωνισμών για την ανάθεση τεσσάρων έργων στην Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Γιάννης Τρεπεκλής.

Αναλυτικά:

– Την προκήρυξη ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την ανάθεση του έργου «ΣΤΕΡΕΩΣΗ, ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΕΣΣΑΡΩΝ (4) ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ & ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ Ι.Ν. ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΑΘΑΝΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΚΟΜΗΛΙΟΥ, ΔΡΑΓΑΝΟΥ, ΑΘΑΝΙΟΥ ΛΟΓΩ ΣΕΙΣΜΟΥ (17-11-15)», το οποίο χρηματοδοτείται από πιστώσεις ΠΔΕ, υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Γιάννης Τρεπεκλής. Ειδικότερα, το έργο είναι προϋπολογισμού 1.100.000 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) και εντάσσεται στην κατηγορία «Οικοδομικά», ενώ η προθεσμία εκτέλεσής του είναι 24 μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασής του.

– Την προκήρυξη ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την ανάθεση του έργου «ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΛΟΓΩ ΣΕΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΚΤΕΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ», το οποίο χρηματοδοτείται από πιστώσεις ΠΔΕ, υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Γιάννης Τρεπεκλής. Ειδικότερα, το έργο είναι προϋπολογισμού 168.286,92 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) και εντάσσεται στην κατηγορία «Οικοδομικά & Ηλεκτρομηχανολογικά», ενώ η προθεσμία εκτέλεσής του είναι 12 μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασής του.

– Την προκήρυξη ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την ανάθεση του έργου «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΜΕ LED ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ (ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ)», το οποίο χρηματοδοτείται από πιστώσεις ΠΔΕ, υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Γιάννης Τρεπεκλής. Ειδικότερα, το έργο είναι προϋπολογισμού 160.000 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) και εντάσσεται στην κατηγορία «Ηλεκτρομηχανολογικά», ενώ η προθεσμία εκτέλεσής του είναι 6 μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασής του.

– Την προκήρυξη ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την ανάθεση του έργου «ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΟΜΒΡΙΩΝ & ΣΤΗΘΑΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Π.Ε. ΛΕΥΚΑΔΑΣ», το οποίο χρηματοδοτείται από πιστώσεις ΠΔΕ, υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Γιάννης Τρεπεκλής. Ειδικότερα, το έργο είναι προϋπολογισμού 126.000 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) και εντάσσεται στην κατηγορία «Οδοποιίας», ενώ η προθεσμία εκτέλεσής του είναι 12 μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασής του.

Οι αναλυτικές διακηρύξεις των προαναφερθέντων έργων έχουν συνταχθεί σύμφωνα με το πρότυπο τεύχος διακήρυξης ανοικτής διαδικασίας της Ε.Α.Α.ΔΗ.ΣΥ. για τη σύναψη ηλεκτρονικών δημοσίων συμβάσεων έργου κάτω των ορίων του Ν.4412/16, με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά με βάση την τιμή.

Η υποβολή των προσφορών θα γίνει από τους ενδιαφερομένους μόνο ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.Promitheus.gov.gr.

 Ακολουθήστε το gobhma.gr στο Google News για να έχετε έγκαιρη & έγκυρη τεχνική ενημέρωση
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter
Διαβάστε επίσης

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για λόγους επισκεψιμότητας και στατιστικών. Συνεχίζοντας την περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies Αποδοχή Περισσότερα